Nici COVIDU’ nu mai e ce-a fost

Nimic nu mai merge cum mergea. Nici clasa muncitoare nu mai este ce-a fost, dacă a existat vreodată cu adevărat și n-a fost doar o făcătură de-a lui Marx.

Personal, cred că doar țărănimea a existat deși, ăia o considerau doar o pătură – ce termen idiot, mai idiot decât cel ce l-a creat. Cât privește atributul muncitoare, am mari rezerve. Dar, eu îs nepot de chiabur, termen de proveniență rusească, oarecum. Dar nici țărănimea nu mai este.

Nici Intelectualitatea, tot pătură, nu izbutește să-și revină după invazia progresistă din est. Nu este vorba de termenul impropriu reintrodus recent. Adică, încă este înghițită de invazia Leprelor de impostori Roșii care nici românește nu știu prea bine.

Comuniștii, este clar că nu mai există, dacă au existat vreodată. Ce mult mi-a plăcut țarul când a zis că au fost doar o făcătură pentru menținerea imperiului. Iată că am devenit și admiratorul nebunului.

Nici naziștii nu mai sunt ce-au fost. Nici măcar eu nu mai știu care-i mai nazist. Oricum, pagina la care tocmai m-am referit mi-a adus interdicție pe niște rețele sociale – am dat detalii pentru a demonstra apropierea până la identificare dintre nazism și comunism. Acum comuniștii confundă steluța cu trandafirii, umblă cu cioara vopsită. Știți, pe-afară-i vopsit gardul și înăuntru …

Nici măcar COVIDU’ nu mai este ce-a fost, dar, despre asta, nițel mai jos.

Bine, dar n-a mai rămas nimic? Un reper stabil, să ne putem orienta? Ba da, mama Rusia. Ca totdeauna, nu invadează niciodată, dar o face tot timpul. Iată o constantă în viața noastră, să ne bucurăm, este la fel, tot acolo.

Vă ziceam de COVID. La început, nimeni nu știa de unde să-l apuce. A generat o grămadă de victime, pentru alții a arătat o mulțime de slăbiciuni de sistem. Doar pentru noi, românii, n-a putut să arate nimic, la noi n-au fost slăbiciuni fiindcă n-avem sistem. Vedeți, o chestie pozitivă. Chiar, ce s-o mai fi întâmplat cu D-na doctor prinsă cu șpaga, cea care n-avea nimic pe numele ei? Cred că au acoperit-o.

În sfârșit, pentru mine COVIDU’ a fost ocazia unor patalamale. Fiecare, oricând, are niște scopuri, uneori ascunse. Ale mele, impuneau patalamale. Totuși, și înzestrat cu patalamale, COVIDU’ tot m-a ajuns. Doar că, nici ăsta nu mai era ce-a fost. Așa că după ce ne-am testat rapid, cu rezultate pozitive, chemai SANEPIDU’. Iertați termenul învechit, dar este una din constantele vieții pentru mine. Așadar, veni șoferul purtător de geantă cu o doctoriță. A scos hârtiile, am scos limba, i-am zis ce ne doare. A vrut să vadă testele făcute de mine, alea cu muci. Ce-aș fi putut face? Am căutat în fața ei în gunoi și, după ce l-am găsit pe unul, a mers pe cuvânt cu celelalte, oprind spectacolul. Am primit pe mail doar două notificări de recluziune, nu trei, cum ar fi trebuit. Apoi, am primit alte, tot doar două, rezultate ale analizelor.😀😀😀 Cum v-am zis, nici SANEPIDU’ nu mai e ce-a fost. Vedeți, orice rău este spre bine. Tocmai îmi făceam socoteala că patalamalele mele s-au învechit. Iată că am acum unele proaspete. Ba chiar am avut surpriza plăcută să constat că, în baza de date, înregistrările erau complete. Pentru niște bugetari, e suficient.

Ei, campania patalamalelor va mai continua pentru mine și mă va costa ceva bănuți, dar asta e, dacă vrei să stai în față.

Până la urmă, toată tarapanaua asta cu COVIDU’ a arătat clar importanța și pericolul propagandei. Jumătate din dezechilibrele generate și din victime din lumea normală se datorează acestei propagande de origine sputnik. A avut și efecte adverse pentru ei, dar ce contează, nu vedeți cât preț pun pe viața oamenilor? Tocmai ne demonstrează grija față de om. Eu sper că serviciile din întreaga lume au înțeles lecția. Tot propaganda asta ne-a arătat cât de slab este psihicul uman, cât de influențabil, cât de receptiv poate fi la cele mai idioate teorii. Dacă serviciile n-au învățat, pe viitor, consecințele vor fi mult mai mari. Uitați-vă ce realitate paralelă ne prezintă chiar acum nebunul. Chiar paralelă.

În sfârșit, cred că am demonstrat că aproape nimic nu mai este cum a fost, doar SPURCĂCIUNILE, RAHAȚII.

Foto: facebook.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s