Noi și vechi, de fapt, doar vechi

Poate o lăsăm noi pe ea, politica, dar nu ne lasă ea pe noi. Citez cu aproximație comentariul unui blogger: faci politică și când bei apă, când respiri, fiindcă s-ar putea să fii otrăvit. Iată că, zilele astea, niște măsele stricate sunt plombate cu sârg de fosta nevastă a evz, musafirul din sufragerie care nici usturoi n-a mâncat, nici … Fosta consilieră fără de succes a vârfurilor decăzute ale psd, îi spală de exemplu pe Petrică și pe lobist-ul Severin răcorit nițel și mare patriot publicist sputnik. Astfel, Petrică (cel dorit de APACA) ne povestește adevărul lui, fiindcă se gândește că tartorul kaghebist o da colțul și speră că el nu, doar are copil mic și lațul se strânge. Iar, Adrian, colegul de bulău al lui Adi, spune ce cale ar trebui să urmeze România. Totul cu un miros specific de kgb că doar ce naște din pisică … Nici Cârlanul nu se mai ține deoparte, se pare că afacerile și cetățenia sârbești nu prea țin de foame, tot mai bine-i în țara mea.  Mă gandesc că se pregătește Bombonel plictisit de sejururi neproductive la Sharm el Sheikh.

Sunt doar prostii. Măselele stricate aruncate de psd nu se mai întorc niciodată, oricât ar spera ei. Succesul reșapării va fi același cu al consilierii aceleiași ex-doamne evz, adică zero.

Dar, apăru și știrea momentului – Șoșo s-a săturat să mai fie Jeanne d’Arc a nemascaților, își va face partid (poate se va numi P. Jos Masca sau P. Jos Iohannis, poate P. Prietenia cu Rusia și, de ce nu, P. Unirea cu Rusia) și va fi Marine Le Pen de România, viitoare președinte. Deocamdată, nu a părăsit partidul generalilor, dar va lua caimacul de la aceștia și de la AUR, și-i va lăsa apă chioară. Deja v-am scris că are aceleași năzuințe ca Vasilica deci,

nimic nou sub soare. Mai aveți nițică răbdare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s