Nu vă fie frică, psd pică

psd a făcut totul (cum spunea ceașcă) pentru amânarea alegerilor și va face în continuare. S-a opus în toate felurile anticipatelor, a boicotat măsurile anti-COVID. De ce? Pentru că dacă mergeți la vot, dacă mergem la vot, psd pică.

În plus, dacă epidemia merge rău, își pot critica adversarii. Victimele nu contează Acum tema de campanie electorală este „și ei sunt la fel„. Totul pentru a deruta electoratul, pentru a-i induce lehamitea, neîncrederea. De ce? Pentru a nu se duce la vot. Pentru că dacă mergeți la vot, dacă mergem la vot, psd pică.

Dacă stați acasă, este ca și cum ați vota psd. Electoratul lor este redus, este pe ducă, dar este disciplinat. Merge la vot, votează psd până la moarte. Vreți să vă decidă ei soarta, stați acasă.

Vasile Dâncu a spus cine îi votează – săraci, pensionari, oameni fără studii. Ei vor vota, se vor prezenta la urne. Vreți să vă decidă ei soarta, stați acasă.

Vedeți că umblă cu cioara vopsită – psd, psd-independent, București 2020, ProRomânia, Forța Națională, PPUSL – toate sunt doar psd.

Vreți să pice psd, sub orice denumire s-ar ascunde? Mergeți la vot.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s