Nu vă fie frică

Ciuma Roșie nu se reformează. Doar vopsește puțin gardul și cioara. Vestea bună este c-am câștigat pariul. Pe grobienii de Vaslui, Solomon și Stativă, îi vom găsi din nou în parlament. Cum care? Ăia doi amatori de șaorma cu de toate, ăia cărora Mustafa le-a arătat că vorbește mai bine românește. Am pus atunci un pariu scris că nu ne vom despărți de ei, am câștigat, cine a pierdut să-mi vireze lovelele. Hai, ce mai așteptați? Verba volant, scripta manent.

Acum câteva zile, un comentator se gândea cu spaimă la reforma psd. I-am spus că este doar un circ, Circul de Stat și de Partid, se joacă de 70 de ani. Câțiva maziliți s-au ascuns la ecologiști, nu-i confundați cu Verzii (Partidul Verde – Călinescu). Doar adăugați ecologiștii (PER – Part. Ecologist Român) la lista ciorilor vopsite pe care v-am oferit-o anterior. Îi recunoașteți cu ușurință, poza grobianului Șerban este reprezentativă.

Așadar, nu vă fie frică, Ciuma Roșie este la locul ei, doar noi o putem muta de acolo.

saorma

P.S. Dacă veți merge atât de mulți la vot încât Solomon și Stativă să dispară, cu bucurie dau de băut la toată mahalaua.

Foto: oficiale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s