O ciumă atrage alta

La fel și Ciuma Roșie, relansează COVID-ul. Vedeți, am avut dreptate. Deja se consideră imposibile localele în septembrie și incerte parlamentarele.

Acesta este motivul pentru care Ciuma Roșie sacrifică vieți, îmbolnăvește oameni – șaorma. Nu cred că n-au turci pe la Vaslui, dar îi iubesc pe ăștia din Bucale. De ce să nu crape una adevărată, mai ales dacă e cu șofer, secretară, salariu baban, spor de periclitate și alte specialități.

Iată cum, o majoritate nocivă, reprezentativă pentru sub 16% din electoratul lui 2016 continuă să facă varză România. Păi dacă poate … Iată cum un absenteism poate deveni mortal.

Scopul a fost aproape atins, deja siturile psd incită mai puțin, sarcină îndeplinită. L-am ascultat pe Buzatu declarând că nu exista COVID și cei ce cred sunt niște proști, am ascultat-o și pe Olguța în ințelepciunea ei, ăștia-s marii specialiști care ne decid soarta.

Peste 500 de bolnavi au ieșit din spital doar ieri. Nimeni nu știe pe unde umblă aceștia, pe câți au covidit. Nu știu câți au mai ieșit în fiecare din zilele trecute. Sunt toți printre noi. Nu puteți ști când îi întâlniți – la alimentara, în metrou, în autobuz, poate doar au tușit pe stradă.

O lege a carantinării modificată 80% de cameră este blocată în senat de pesedeii iresponsabili. Fake-uri de tipul n-are nu știu ce aviz, să vină Orban, să vină Iohannis, poliția și dictatura sanitară se propagă larg, la fel precum COVID-ul fiindcă asemenea prostii debitează chiar Ciolacu.

Tot de la Ciolacu citire – românii au dreptul la ce este mai bun, românii au așteptări de la psd. Adevărat grăiește – românii doresc alegerile. Probabil că legea, mai bună sau mai rea, va trece în următoarele zile. Consecințele întârzierii, nu.

Iată cum, Ciuma Roșie se folosește de ciumă.

Foto: facebook.com

2 comentarii la „O ciumă atrage alta

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s