Pensia de întreținere

Uraaa! psd dă o lege prin care copiii, nepoții sunt obligați să-și susțină material părinții, bunicii. Da, ce fruuumos, ce drăguț, … Grija față de om, dom-le – că unde-i lege nu-i tocmeală.

Dar ce facem dom-le cu mamele care din pensia lor amărâtă cadorisesc copiii cu milioane de euro? Sau cu mătușile, tot amărâte care dau colțul uitate și își îmbogățesc nepoții cu câte-n lună și stele. Da, ce nu face o mamă pentru fiul ei, o mătușă pentru nepot?

Pe de altă parte, sunt și copii precoci. La numai 11 luni fac afaceri de milioane de euro. Păi să nu-i obligăm să-i ajute pe săracii părinții lor?

Eu cred că psd-iștii, dincolo de latura populistă, s-au gândit la o compensație. Păi, dacă mama lu’ baronul X, sau a lu’ baronul Y le-au dat ăstora milioane de euro (că n-aveau), ar trebui ca cei ce au să dea și ei părinților ori bunicilor. Sigur că da.

Rămân cu o întrebare: cum o compensăm pe Tamara care dădu colțul neștiută? Să-i confiscăm moștenirea și să o împărțim la pensionari? Zic și eu.

 

3 comentarii la „Pensia de întreținere

 1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

 2. „Uraaa! psd dă o lege prin care copiii, nepoții sunt obligați să-și susțină material părinții, bunicii.”
  da,in contextul in care tot psd(si restu!) au dat tot felul de ajutoare sociale si deci ai batrani NU MAI AU NEVOIE de sustinerea (bashinoshilor plecati) fiilor.
  (unchii mei slugaresc pe vara (3 luni gratis) la nepotzeii lor,printr-o tzara semi-nord-europeana atat de vestica si de emancipata incat aia micii GARANTAT vor iesi ghey,
  atat de garantat incat maxtor se intreaba daca te potzi dez-unchiuli,in general…..sa dau vina pa rudele prin aliantza?!
  nu spunem veniturile fostei familii romanesti(asta cu stil de viatza noua,vestica),e un caz mai aparte,dl. florin va inlemni….)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s