Revoluția lu’ Ghiță

Nu e vorba despre acela cu paiul în bot, ci de fugar, acela din Serbia. Cetățean sârb, identitate schimbata – Sebiov Ghițivici. Prietenul lui Cârlan o fi și el? Oare ce face Ghiță? Păi, trăiește pe picior mare, ba prin Serbia, ba prin vreo țară exotică. De unde sunt lovelele? De la noi, firmele lui Ghiță merg, desigur tot contracte cu statul, când mai dă una greș, o bagă în insolvență pentru a închide problema. Oare specialiștii lui și-or fi adus prinosul și la minunatul soft vaccinist? După cum merge, tot ce este posibil. O parte a soft-ului CASS, acela de mare succes, i se datorează.

AUR s-a declarat neinteresat financiar. Bun lucru, poate fi luat de exemplu. Din primele declarații au avansat o sumă de doar câteva zeci de mii de lei cheltuieli de campanie. Numai că, în final au avansat Comisiei Electorale un decont spre două milioane. Curat dezinteresat.

Sigur că nu pot eu să urmăresc firul banilor. Dar nu mă poate împiedica nimeni să mă gândesc la originea lor. Să fie marele Mecena, să fie Soros, să fie ungurii, basarabenii sau să fie mai de departe din est, poate chiar via Ungaria? Vă las să vă gândiți singuri.

Se pare că Ghiță fugarul s-a decis să-și facă și el revoluția lui (termenul ăsta al lui a prins și capătă noi valențe) – o revoluție pe modelul de acum 31 de ani, video. Așa încât, de aseară RTV prin intermediul crainicului Ion Korpos (geto-dac), îndeamnă la revoltă. Desigur fără violență, dar în funcție de reacția autorităților – am citat.

Revoluția a continuat dimineață prin noi îndemnuri, chemări, veniți, veniți, ieșiți, ieșiți. Secvențe cu cei câțiva manifestanți AUR, cu burtiere alarmiste, alternate cu imagini de la manifestațiile din Rusia, împărțind ecranul juma-juma, cu avertizarea că sunt imagini emoționale. Au pus și o înregistrare audio cu Arafat, bine aleasă, cu un instantaneu al acestuia caricatural, apoi o intervenție prin telefon a Carmencitei cu o imagine minunată (probabil de la nuntă), care ne-a împărtășit din minunata ei experiență de conducere. Breaking news – imagini cutremurătoare, din sfert în sfert de oră. O mașină a politiei din Lăpuș atacată de niște bețivi și iar la MS, ca și cum între cele două situații ar exista vreo legătură. Să fie schimbat Arafat fiindcă nu e român (geto-dac precum alții). Ieși afară javră ordinară! Intervine și C. Gușă – psd e cu noi (parafrază după chestia cu armata e cu …). Intervine și Petrică (acela cu nu vrem bani, nu vrem valută) în virtutea experienței de revoluționar și calității de geto-dac. Vrem Invermectină care a fost dată pe blat doar guvernului! Vrem medicamente din Rusia (hopaaa)! Nu mai vrem capitalism (hopa-hopa!). De ce să vaccinăm dacă avem tratament (Invermectina)? Desigur, actor principal Senatorul Șoșo, geto-dac garantat în pantaloni albi, demnitar al statului român. Galeriile violente care i-au bătut pe unguri la Budapesta au trimis un banner. Măști arse. Afară cu miniștrii rezist. Se încearcă intrarea în MI și în MS. Vine Băse (întinzi un tricolor, iei poporul în gură și ești mare patriot – foarte sintetic), Cârlanul, Firea, nu plecați. Ahhh, s-a ars un neon la Pantelimon. Șase, vine Șoșo. Cooperativa Arta Tv.

Probabil că unii dintre dumneavoastră s-au gândit aseară ce-i cu AUR-Alba pe acolo, cine i-a adus. Și uite-așa, am ajuns din nou la lovele. Numai că acum lucrurile îs mai clare. Cine vrea spectacol, revoluție, actori? Aveți deja răspunsul – Ghiță. Iar lovelele? De la buget coane Fănică. De la noi, de la voi.

Ghiță a primit deja două pagini, sper să-i ajungă.

Foto: libertatea.ro, stopinfractori.ro.

3 comentarii la „Revoluția lu’ Ghiță

  1. Bine zis! Din păcate puțini înțeleg și asta s-a văzut la porțile MS, ale spitalelor în cauză și mai ales la RomâniaTV! Și se vede zilnic în parlamentul infectat cu virusul șoșo. Și răspunzând la întrebarea din alt articol de pe acest blog, DA, așa a început Hitler. Dar câți mai cunosc istorie?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s