Și io sunt pro-transatlantic

Pentru prima dată mă declar solidar cu Vasilica. Dacă un căpitan de transatlantic a putut să fie președintele României, de ce să nu ajungă președinte transatlanticul însuși. Cârmaciul e doar cârmaci și atât, transatlanticul e cel care duce greul, e un fel de talpa țării, e ca o organizație de bază. Păi, n-am vrut noi totdeauna să ne conducă oameni din popor, din talpă?

Și ce frumos a zis-o – pro-transatlantic. Nu ca ăia ai lui Băse, pro-petrolieri. Transatlanticul e pentru oameni, nu pentru petrol. Iar Veorica este ALĂTURI DE FIECARE ROMÂN. Ce poate fi mai apropiat de spiritul traco-geto-dacic decât un transatlantic? Alături de fiecare român, auzi, chiar și alături de mine, sunt impresionat cât spirit de sacrificiu – vrea pe Lista Neagră.

Mărturisesc că, deși n-am ascultat-o în direct la televiziunea lui Ghiță, parcă-i aud tonul ușor pe nas, puțin vexat, atât de cald și atât de alături – prototipul omului atât de foarte corectă și onestă.

Sper că ăștia de dreapta, globaliștii sau chiar ai ei dați cu Cârlanul să nu-i mai fi fost rănit vreun sentiment în nemernicia lor.

În rest, e ca o mamă, așa, mai vitregă.

Foto jienii.ro

Un comentariu la „Și io sunt pro-transatlantic

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s