Tentativa de umor

În plină agitație declanșată de privirea tăioasă a Carmencitei, făcătoarea de Minuni, cu o desăvârșită tehnică de diversiune chiar și pentru un absolvent la f.f., domnu’ Dracnea ne anunță tentativa de omor asupra persoanei sale, care ar fi avut loc acum aproape un an și jumătate. Da dom-le, și n-a fost Soros, a fost altul tot foarte important și cu lovele multe fiindcă i-a cazat la Athenee Palace. În rest, mister ca la Kennedy.

Putem vedea de aici ce mare și important om e Dracnea dacă acești importanți oameni implicați în statul paralel n-au liniște. În plus, e clar că Dracnea e o victimă inocentă care trebuie apărată, un erou chiar dacă i-au plăcut pozele cu statul paralel. Cred că a vrut să spună că 110.000 de gazați din p-ța Victoriei au fost plătiți de cei doi – trebuie să-mi verific urgent contul. Partea proastă este că pe jandarmii cu mari fapte de arme nu i-a plătit el, ci chiar gazații.

Dar eu nu mă las prins de diversiune și mă întorc la Carmencita pe care cu prilejul ieșirilor la rampă din ultimele două săptămâni am tot avut prilejul s-o citesc. E din TR, dar e altă stofă decât M-me Veorica, o stofă mult, mult mai periculoasă.

Tot ascultând-o, parcă ar fi o femeie aflată în prag de divorț care-și fabrică probe țipând că o omoară ca s-o audă vecinii în timp ce-și bate bine bărbatul. Uite-așa, albul a devenit negru, negrul alb și jandarmii victime. Desigur, manifestanții sunt înfierați cu justificată mânie proletară și indignare teleormăneană. Are aceeași privire tăioasă ca Ilici.

Oricum, s-a văzut că Dracnea nu uită și nu iartă nici după un an jumătate. Cred că dacă mai așteptăm un pic va fi devoalat un val de atentate de care abia-și-aduc aminte victimele pe sistemul Me too.

metoo

4 comentarii la „Tentativa de umor

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Epidemia | Născut pe lista neagră

  3. Pingback: Obsesii | Născut pe lista neagră

  4. Pingback: Mortul viu | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s