Trăiască 7 Noiembrie

– ziua mamei mele, Dumnezeu s-o odihnească, o chema Victoria, probabil în cinstea Marii Revoluții care avea să urmeze. Vedeți, orice dosar pătat are totuși luminița lui (ca aia din tunelul care nu se mai termină).

Oare știau, erau conștienți cei doi înaintași Marx și Engels acum vreo 170 ani ce pofte nestăvilite vor declanșa, ce cutie mizerabilă a Pandorei deschid? Știau câți oameni vor muri, unii în chinuri, sub pretextul atingerii țelurilor luminoase? Știau ce atrocități vor declanșa teoriile lor fantastice? Știau câte destine și familii vor fi distruse de idealurile pe care le teoretizau? Știau ce neica-nimeni vor ajunge să conducă state și popoare?

Acum 100 ani un alt neica nimeni, Lenin, săltat pe finanțe nemțești (în fond un act de trădare de țară, rușii fiind în plin război cu germanii) pune la cale și izbutește marea revoluție. Ce-a urmat, se cunoaște – război civil, gulaguri, cotropiri. Lenin însuși cade victimă sistemului pe care l-a creat fiind băgat repede în mausoleu de șarpele pe care-l încălzise – Stalin.

Dar să ne întoarcem în țărișoara noastră. Între cele două războaie, comuniștii erau doar o mână de oameni, cei mai mulți, lepre de import, conduși de la Moscova, care militau pentru dezmembrarea tării – Ardealul și Basarabia, recunoașteți metodele de infiltrare și manipulare rusească, motiv pentru care au fost interziși.

Odată cu armata roșie eliberatoare (oare de cine ne-au eliberat) au fost activate rețelele interne și au venit cadre noi cu cele două divizii de trădători (nu-i condamn pe toți, numai pe profitorii care sunt destui) și, iarăși sunt lucruri cunoscute: exterminări prin diverse metode – canal / lagăre / pușcării, epurarea întregii societăți, răsturnarea ierarhiilor sociale bazate pe valori (Societatea românească, Dosarul, Consecințe), înlocuirea acestora cu nonvalori.

Nimeni nu a putut rămâne pe poziție. Mulți oameni și-au păstrat coloana și spiritul drepte, dar și-au găsit sfârșitul în temnițe. Suntem una din puținele țări în care a existat o rezistentă armată care a durat mulți ani dar a fost înăbușită în sânge, nu am informații despre cineva care ar fi scăpat viu. Ei au așteptat degeaba americanii.

De ce mai e nevoie să scriu acum la 100 ani de la (renunț la majuscule) marea revoluție? Păi, nu vă uitați împrejur? A căzut într-adevăr clica aia? Au redevenit normale ierarhiile? Suntem conduși de oameni capabili? Aveți un sentiment de siguranță, de bine?

Zilele trecute un fruntaș al nostru, senator, afirma că „rezistenta anticomunistă a fost … mai degrabă o ticăloșie”. Pentru impresia artistică, menționează că a avut „în familie și foști legionari, și foști luptători în Bucegi”. Eu nu știu de Bucegi, nici că CIA exista în ’45, dar întregul lui dosar îi este scris pe frunte, e de aceeași teapă cu Iliescu și Bombonel și sunt sigur că tot ce declară despre el este minciună. Mi-l aduc aminte cu discursul recent de la Mărășești – cred că-i va lua poziția de „cel mai mare patriot” generalului izmană (Cuvinte mari, Patria).

Trebuie să recunoaștem că societatea noastră nu condamnă răspicat trecutul comunist. Dacă ar face-o, personaje ca mai sus n-ar mai exista, criminalul Ceaușescu n-ar avea cruce (vezi faptele de arme de la Vadu Roșca).

Și-acum, ce-a mai rămas de zis? Credeți că Noi, Lumea mai poate scăpa vreodată de ciuma roșie (lăsați profeția cu 20 ani)?

Dacă doriți să aflați numele reale nu cele conspirative ale celor care v-au impus comunismul, vă ofer câteva link-uri dar, pentru a nu vă pune răbdarea la încercare, pun pe masă și rezumatul unei liste a tovarășilor (mulți dintre ei agenți KGB, dar toți patrioți) în ordine aleatoare: Gh. Gheorghiu-Dej, Ana Pauker (Hannah Rabinsohn), Ion Gh. Maurer, Gh. Stoica (Moscu Kohn), Emil Bodnăraș (ruteanul Bodnarenco), Lucrețiu Pătrășcanu căsătorit cu Herta/Elena Schwamen, Vasile Luca (Luka Laszlo) – creatorul Regiunii Autonome Maghiare în secuime, Elisabeta Luca (Elisabeta Birnbaum), Teohari Georgescu (Burach Tescovici), Leontin Sălăjan (Leon Szilaghiudenko), Iosif Chişinevschi (Jakob Roitman), Iosif Ranghetz (Rangecz József), Pantelimon Bodnarenko, Alexandru Nicolski (Boris Grumberg), Vladimir Mazuru, Mișu Dulgheru (Dulbergher), Pantelei Pantiusa, Serghei Niconov, Vania Didenko, Piotr Gonciaruc, Misa Protopopov, Valerian Bucicov, Misa Petruc, Iasca Alexeev, Teodor R Chișinevschi, Ofelia Manole, Ghizela Vass, Leonte Răutu (Lev Oigenstein), Dumitru Coliu (Dimităr Colev), Walter Roman (Ernst sau Ernő Neuländer), Stefan Foris, Gh. Apostol, Petre Borilă (Iordan Dragan Rusev), N. Ceausescu, Al. Drăghici, Al. Moghioros (Mogyorós Sándor), Virgil Măgureanu (Imre Asztalos), Marin Dragnea. Lista nu este nici pe departe completă și îmi cer scuze pentru leprele nemenționate, sunt atât de multe. O dovadă a mizeriei în care existăm este este persistența unor nume de străzi și bulevarde.

27 de comentarii la „Trăiască 7 Noiembrie

 1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

 2. Pingback: Succesul PSD | Născut pe lista neagră

 3. Pingback: Cum v-am mai declarat, PSD nu mai e ce-a fost | Născut pe lista neagră

 4. Pingback: Despre teroare | Născut pe lista neagră

 5. Divizia Tudor Vladimirescu a fost formata din eroi . Tradatori au fost cei care s-au unit cu Germania hitlerista si au atacat Uniunea Sovietica . Ce bine le statea fostilor burghezo – mosieri la inchisoare . Le era greu sa trudeasca in mina sau la sapat la Canal , lucru care minerilor si taranilor li se parea activitate normala de generatii obisnuiti cu greul . Dar parazitii obisnuiti cu sampanie , femei parfumate sau unii homosexuali li se parea iadul cind au fost pusi la munca . Frica cea mare a boierilor este munca ! Desi le este groaza de munca , o recomanda muncitorilor si taranilor , dupa care ii spoliaza prin taxe si impozite .

  Apreciază

  • Așadar, țăranii împuscați la Vadu Roșca de ceașcă pentru că refuzau colectiva erau doar niște îmbuibați homosexuali. După dvs. homosexualii trebuie împuscați. Elita intelectuală lichidată în pușcării, canal, lagăre merita asta din cauză că se parfumau.
   Anul ăsta, vor fi două rânduri de alegeri. Mergeți și votați psd. Sunt demni de dvs.

   Apreciază

   • Eu traiesc in Canada su nu votez din principiu social politic , dar adevarul istoric , il spun . Care tarani impuscati de Ceausescu ? Vehiculezi niste zvonuri .Eu nu cred ca Ceausescu a impuscat acei tarani . Cred ca este un zvon mincinos . Dar taranii impuscati de rege si boieri la 1907 nu-i pomenesti ?
    Care elita ? Cei care au fost inchisi de comunisti in anii 50- 60 erau niste gunoaie vindute occidentului . Tradatori si spioni , in frunte cu regele clovn hamesit dupa avere . M-am saturat de condamnarea comunismului fara sa se descrie exact mizeria sociala dinainte de comunisti , cit si cea dupa 89 . Cele mai multe falimente de frauduloase de banci au avut loc in timpul guvernarii PNT-CD 1996 -2000 . Ceausescu a avut dreptate ! Occidentul e pus pe jaf !

    Apreciază

    • Impostori au fost intotdeauna la putere . Eu am plecat sa vad lumea , era dreptul meu . Si acum vreau sa ma intorc , e tot dreptul meu . Pentru a analiza istoria trebuie o oarecare pregatire , pe care nu multi o au . E o poveste complicata , in care nu exista alb perfect sau negru perfect ci numai nuante de gri .

     Apreciază

    • Nicăieri nu există doar alb și negru. Totuși, procentele de alb sau negru spun multe dacă ar putea fi calculate.
     Sigur că în divizia TV și în cealaltă au existat destui nenorociți care n-au mai putut suporta prizonieratul la ruși. Dar, să lupți contra propriei armate căreia îi jurase credință, … O mulțime din cei veniți cu cele două divizii au fost niște otrepe care au făcut foarte multe rele și continuă și azi prin puii lor.
     De obicei, cei care s-au realizat pe dincolo, nu revin și mi se pare normal.

     Apreciat de 1 persoană

    • Cunosti ce inseamna Contract Social sau Statut Social ? Ai auzit de Tulius Cicero , Rousseau , de John Locke . Cunosti ce inseamna sistem Imperial Corporatist ? Cunosti statutul social al Corporatiei ROMANIA ? Cunosti de inseamna Privilegii Sociale ?
     Cunosti ce inseamna individ natural . Cunosti ce inseamna termenul taran ? Cunosti ce inseamna ternenul juridic ?
     Cunosti drepturile individuale acceptate in jurisdictia internationala ? Cunosti ce inseamna comunism ?
     Cunosti care este definitia juridica a termenului capitalism ? Cunosti statutul tau social ? Cred ca habar nu ai si nici nu ti-ai pus aceasta intrebare .Totusi plec de la pemiza ca esti bine intentionat in analiza si descoperirea adevarului istoric SOCIAL contractual statutar economic si ca ai capacitatea naturala de comprehensiune .
     Revenind la momentul atacarii Uniunii Sovietice , tu sti ca Romania a atacat miseleste fara Declaratie de Razboi ? Tu sti ca conducatorii militari ai Romaniei erau iezuito-masoni aflati in slujba Vaticanului in frunte cu sceleratul Antonescu …… Asta juridic organizatoric vorbind .
     Dezastru armatei romane din Rusia s-a datorat incompetentei conducatorilor militari . In timp ce militarii mureau de frig , sfirtecati in bucati de srapnele si ingropati in propriul lor cacat , conducatorii militari visau statui dupa razboi in timp ce dadeau ordine de atac din spatele frontului . Pentru dezertare soldatul era impuscat , dar Regele escroc pentru trecere de partea ” inamicului ” a fost si decorat si a primit si despagubiri dupa 89 . Asa ca cu povestile cu tradarea studiaza mai atent cine a tradat . Au tradat cei care au dat ordinul de atacare a Uniunii Sovietice . Dusmanii nostrii externi erau Vaticanul Roma damnatio mamoriae si hitleristii germanii si razboiul trebuia dus contra Germaniei de la inceput cum au facut yugoslavii iar dusmanii nostrii interni erau cei din conducerea tarii , regele si elita politica burghezo-mosiereasca , iar armata nu trebuia sa atace URSS ci trebuia sa atace Palatul regal , Senatul , Camera Deputatilor , Prefecturile , Primariile , Birourile Bancilor si Magnatilor si sa lichideze acea clasa manipulatoare care se imbuiba din sangele poporului …………………………
     In ce priveste realizarilii de care te fute grija , ai dreptate , sint sarac , am si eu numai vre-un milion de dolari si ma intorc acasa ca nu m-am realizat , nu ca mi-a dor de tara .
     Omule , realizarea nu consta in ce diploma de studii pseudo – intelectuale sau citi bani ai facut , ci daca ti s-a dilatat constiinta , daca ai ajuns sa cunosti empatia , daca ai ajuns la nivelul de dezghet al mintii prin care sa poti sa observi ce este real natural social contractual juridic si ce sunt fumigenele entitati fictive , manipulari contractuale frauduloase , dogme mincinoase , privilegii , egoism social etc etc etc

     Apreciază

    • Știu unde ne-au dus termenii pe care-i folosiți. Au generat decalajul de dezvoltare între noi și ceilalți mai din vest. Din cauza asta, mulți oameni valoroși, unii înalt calificați, alții fără calificare și-au luat lumea în cap, când au putut. Cei care au încercat mai devreme să părăsească lagărul socialist au plătit, unii cu viața. Doar nereușiții s-au întors. Până acum nu am cunoscut cazuri. Cazuri din celelalte, găsiți povestite pe blog.
     Mai știu că la fel de mișelește URSS ne-a ocupat teritorii pe care le-a împărțit apoi după cum i-a convenit.
     Afirmația dvs. privind atacul mișeleșc asupra Uniunii Sovietice vă caracterizează complet atât pe dvd. cât și pe strămoș. Ce naște din pisică, șoareci mănâncă. Găsiți pe blog multe despre teoria dosarului, introdusă de comuniști, cu care sunt complet de acord, doar cu o interpretare diferită. Sunteți un exemplu extrem de edificator.
     Puteți citi orice este public dar, aș prefera să nu mai continui discuția cu dvs.

     Apreciat de 1 persoană

    • Cunosti ce inseamna Contract Social sau Statut Social ? Ai auzit de Tulius Cicero , Rousseau , de John Locke . Cunosti ce inseamna sistem Imperial Corporatist ? Cunosti statutul social al Corporatiei ROMANIA ? Cunosti de inseamna Privilegii Sociale ?
     Cunosti ce inseamna individ natural . Cunosti ce inseamna termenul taran ? Cunosti ce inseamna termenul juridic ?
     Cunosti drepturile individuale acceptate in jurisdictia internationala ? Cunosti ce inseamna comunism ?
     Cunosti care este definitia juridica a termenului capitalism ? Cunosti statutul tau social ? Cred ca habar nu ai si nici nu ti-ai pus aceasta intrebare .Totusi plec de la pemiza ca esti bine intentionat in analiza si descoperirea adevarului istoric SOCIAL contractual statutar economic si ca ai capacitatea naturala de comprehensiune .
     Revenind la momentul atacarii Uniunii Sovietice , tu sti ca Romania a atacat miseleste fara Declaratie de Razboi ? Tu sti ca conducatorii militari ai Romaniei erau iezuito-masoni aflati in slujba Vaticanului in frunte cu sceleratul Antonescu …… Asta juridic organizatoric vorbind .
     Dezastru armatei romane din Rusia s-a datorat incompetentei conducatorilor militari . In timp ce militarii mureau de frig , sfirtecati in bucati de srapnele si ingropati in propriul lor cacat , conducatorii militari visau statui dupa razboi in timp ce dadeau ordine de atac din spatele frontului . Pentru dezertare soldatul era impuscat , dar Regele escroc pentru trecere de partea ” inamicului ” a fost si decorat si a primit si despagubiri dupa 89 . Asa ca cu povestile cu tradarea studiaza mai atent cine a tradat . Au tradat cei care au dat ordinul de atacare a Uniunii Sovietice . Dusmanii nostrii externi erau Vaticanul Roma damnatio mamoriae si hitleristii germanii si razboiul trebuia dus contra Germaniei de la inceput cum au facut yugoslavii iar dusmanii nostrii interni erau cei din conducerea tarii , regele si elita politica burghezo-mosiereasca , iar armata nu trebuia sa atace URSS ci trebuia sa atace Palatul regal , Senatul , Camera Deputatilor , Prefecturile , Primariile , Birourile Bancilor si Magnatilor si sa lichideze acea clasa manipulatoare care se imbuiba din sangele poporului …………………………
     In ce priveste realizarilii de care te fute grija , ai dreptate , sint sarac , am si eu numai vre-un milion de dolari si ma intorc acasa ca nu m-am realizat , nu ca mi-a dor de tara .
     Omule , realizarea nu consta in ce diploma de studii pseudo – intelectuale sau citi bani ai facut , ci daca ti s-a dilatat constiinta , daca ai ajuns sa cunosti empatia , daca ai ajuns la nivelul de dezghet al mintii prin care sa poti sa observi ce este real natural social contractual juridic si ce sunt fumigenele entitati fictive , manipulari contractuale frauduloase , dogme mincinoase , privilegii , egoism social etc etc etc

     Apreciază

 6. Cunosti ce inseamna  Contract Social   sau  Statut Social ? Ai auzit  de  Tulius Cicero , Rousseau , de John Locke .  Cunosti ce inseamna  sistem  Imperial  Corporatist ? Cunosti  statutul  social al  Corporatiei  ROMANIA ? Cunosti de  inseamna Privilegii Sociale ?
  Cunosti ce inseamna  individ natural . Cunosti ce inseamna  termenul  taran ? Cunosti ce inseamna  termenul  juridic ?
  Cunosti  drepturile  individuale  acceptate in  jurisdictia  internationala ? Cunosti ce inseamna  comunism ?
  Cunosti  care este  definitia  juridica a termenului capitalism ? Cunosti  statutul tau  social ?  Cred  ca  habar  nu ai si nici nu ti-ai pus aceasta  intrebare .Totusi  plec  de  la  pemiza  ca esti   bine intentionat  in  analiza si descoperirea  adevarului  istoric   SOCIAL  contractual  statutar  economic   si  ca  ai capacitatea  naturala  de  comprehensiune .
  Revenind  la momentul  atacarii  Uniunii Sovietice , tu sti ca  Romania  a atacat  miseleste  fara  Declaratie de Razboi ? Tu  sti ca  conducatorii  militari ai Romaniei erau  iezuito-masoni  aflati in slujba  Vaticanului in frunte cu sceleratul Antonescu …… Asta juridic  organizatoric vorbind .
  Dezastru  armatei  romane din Rusia  s-a datorat  incompetentei conducatorilor  militari . In  timp  ce  militarii  mureau  de frig  , sfirtecati  in bucati  de  srapnele  si ingropati in propriul lor cacat   , conducatorii  militari   visau   statui  dupa  razboi  in timp ce  dadeau ordine de atac din spatele frontului . Pentru dezertare soldatul era impuscat , dar   Regele  escroc   pentru  trecere de  partea ”  inamicului ”  a  fost  si decorat  si  a  primit  si  despagubiri  dupa  89 . Asa  ca  cu povestile  cu  tradarea  studiaza mai atent  cine a tradat . Au tradat  cei  care  au  dat  ordinul de atacare  a  Uniunii Sovietice . Dusmanii  nostrii  externi erau Vaticanul  Roma  damnatio mamoriae  si   hitleristii  germanii  si  razboiul trebuia  dus  contra  Germaniei  de  la inceput cum au facut  yugoslavii  iar  dusmanii  nostrii  interni  erau  cei  din conducerea  tarii  , regele  si  elita  politica  burghezo-mosiereasca  , iar  armata  nu trebuia  sa  atace URSS  ci  trebuia sa  atace  Palatul regal , Senatul , Camera Deputatilor , Prefecturile , Primariile , Birourile  Bancilor  si  Magnatilor si  sa  lichideze  acea  clasa  manipulatoare  care  se  imbuiba   din  sangele  poporului …………………………
  In ce  priveste  realizarilii  de  care  te fute grija , ai dreptate , sint sarac , am  si eu  numai  vre-un  milion  de  dolari  si   ma intorc acasa  ca  nu  m-am realizat , nu  ca  mi-a  dor  de tara .
  Omule , realizarea  nu consta  in ce  diploma  de studii  pseudo – intelectuale  sau  citi  bani ai facut , ci  daca  ti s-a  dilatat  constiinta , daca  ai  ajuns  sa  cunosti  empatia , daca ai ajuns  la  nivelul  de  dezghet  al  mintii  prin care  sa  poti  sa  observi  ce este  real  natural  social  contractual   juridic   si  ce  sunt  fumigenele  entitati  fictive , manipulari   contractuale  frauduloase , dogme  mincinoase  , privilegii  , egoism  social  etc etc etc 

  Apreciază

 7. Teritoriile revendicate de URSS nu erau ale noastre ci ale asupritorilor nostrii . Poporul era numai utilizat sa fie exploatat si sa sacrificat in razboaie sa le apere lor mosiile . Dupa cum bine spunea poetul :
  Spuneți-mi ce-i dreptatea? – Cei tari se îngrădiră
  Cu-averea și mărirea în cercul lor de legi;
  Prin bunuri ce furară, în veci vezi cum conspiră
  Contra celor ce dânșii la lucru-i osândiră
  Și le subjugă munca vieții lor întregi.

  Virtutea pentru dânșii nu există. Însă
  V-o predică, căci trebuie să fie brațe tari,
  A statelor greoaie cară trebuie-mpinse
  Și trebuiesc luptate războaiele aprinse,
  Căci voi murind în sânge, ei pot să fie mari.

  https://www.academia.edu/24069156/Jean_Jacques_Rousseau_Contractul_social_Mondero_2007_

  Apreciază

 8. Pingback: Nostalgici | Născut pe lista neagră

 9. Pingback: Povestea lui Pavel | Născut pe lista neagră

 10. Pingback: Lepra | Născut pe lista neagră

 11. Pingback: Suflul nou | Născut pe lista neagră

 12. Pingback: Rău vs. diabolic | Născut pe lista neagră

 13. Pingback: Secera și ciocanul | Născut pe lista neagră

 14. Pingback: Falsuri patriotice | Născut pe lista neagră

 15. Pingback: 13 iunie | Născut pe lista neagră

 16. Pingback: Pendula | Născut pe lista neagră

 17. Pingback: Ipocriții | Născut pe lista neagră

 18. Pingback: Hai că se poate! | Născut pe lista neagră

 19. Pingback: Ferește-mă Doamne de prieteni | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s