Vă ia copiii

îi dă la homosexuali – mai țineți minte?

Campania deșănțată și iresponsabilă, dar mai ales cinică a psd pentru neglijarea corona-virusului și nesupunere civică mi-a adus aminte de idioțeniile debitate de același partid de la care românii au mari așteptări (am citat Ciolacu) din timpul referendumului pentru familie.

Dintre tâmpeniile care nu au ocolit deloc WP, am remarcat prostiile cu 5G, vaccinul cu implantarea unui chip pentru a fi controlată populația în masă, masca pe care o pui degeaba și este menită tot controlului, citarea înțeleptului și marelui specialist Buzatu sau otrăvirea prin igienizare. Nu citesc paginile, le trec în revistă doar titlurile sugestive. Câteva exemple:

  • De ce să stau acasă doar pentru că tu ești speriat? un fel de nu-mi pasă de tine sau ce dacă te infectez.
  • Prostia noastră cea de toate zilele – în sfârșit, sinceritate.
  • Am aflat că Israelienii folosesc o carcasă specială pentru telefon pentru a evita urmărirea de către serviciul secret Shin Bet pe tema corona-virus – cred că cineva a făcut un gheșeft serios.

Chiar și eu am fost avertizat că voi rămâne fără bani, fără valuta … că mi-i ia ăștia cu carantina, bine că Petrică e doar o amintire urâtă, totuși nepedepsită.

OK. Poate credeți că mă amuz, dar nu este așa. Par a fi pagini destinate unor maimuțe care au învățat să citească, dar sunt pagini pentru cititorii WP și dacă există, înseamnă că le citește cineva. Asta nu e de râs, este de plâns. Cineva scria odată despre diferența calitativă a cititorilor WP vs. FB. Oare?

În rest, nu știu care-i mai molipsitoare – Ciuma Roșie, COVID stimulat de cea Roșie sau prostia lucie.

Stupid'

Foto: nimicuri1.blogspot.com

 

Un comentariu la „Vă ia copiii

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s