Veacul înaintează

Până la urmă, relațiile interumane pot fi reduse la doar două sentimente – dragoste și ură, care au o grămadă de trepte între ele. Cu toate aceste stări intermediare, de la dragoste la ură este doar un pas, nu știu dacă afirmația este valabilă și invers – de la ură la dragoste. Am îndoieli și privind existența a două sentimente, fiindcă ar putea să fie de fapt aspecte ale unui unic sentiment, un fel de ură-drag.

În sfârșit, tradițional, oamenii se iubesc, se ceartă, se înjură, vociferează, chiar se lovesc unii pe alții sau chiar se omoară. Vedeți, ura este mult mai diversificată decât plictisul dragostei. Cam așa se manifestă cele două sentimente sau așa își manifestă persoanele sentimentele. Sigur, unii mai spontani, colerici, alții mai introvertiți.

Iată însă că tehnologia a pătruns și pe aici. Doi inși s-au cunoscut virtual. Deja există o categorie nouă – persoane cunoscute fizic, persoane cunoscute virtual. Așadar, doi prieteni virtuali decid să se cunoască și să interacționeze fizic. Adică au trecut la metoda tradițională de interacțiune. Numai că, au rămas și sclavii interacțiunii virtuale – când nu erau aproape, comunicau mereu, cel mai des printr-un chat. OK, era comunicațiilor.

Doar că, în cursul unei partide de chat, a apărut o divergență, care a dus la hotărârea de separare și invitația de a-și lua fiecare boarfele. Desigur, când mi s-a povestit despre despărțire, am întrebat și eu inocent – da’, v-ați certat, v-ați bătut? Spre amuzamentul meu, răspunsul a fost „A nu, eram pe chat”.

Morala? Pe net s-au luat, pe net s-au despărțit.

Foto: lovendal.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s