7 – perfecțiunea

Rămânem pe subiect.

Zilele trecute am comentat pe o pagină reluată de un sit WP care posedă un nume extrem de patriotic, postări cu nuanțe cucernice, ortodoxe, patriotice, istorice, apelând la eroi anticomuniști, cu accente admirative pentru legionari, ce mai – o vrăjeală bună de indus cititorii în eroare. De ce spun asta? Fiindcă situl respectiv are dese reluări de pagini sputnik și ale sateliților sputnik. Chiar cea la care mă refer este reluată de la un satelit. De altfel, de câțiva ani încoace, asta este politica sputnik – exacerbarea sentimentului național, suveranitate, orice pentru a ne îndepărta de UE, pentru crearea unei largi asemenea opinii fiindcă, pe urmă, ne bagă ei mințile în cap, doar au mai făcut-o.

Urmând linia politică a Moscovei, posesorul blog-ului a fost pe rând negaționist și anti-vaccinist deși, pare a fi stomatolog, relativ tânăr. Până la urmă, chiar și Moscova are nevoie de stomatologi. Iată, s-a dovedit.

Așadar, i-am comentat:

În smerenia dvs, v-ați întrebat vreodată pe câți dintre cei morți de COVID sau de prostia lor îi aveți pe conștiință?

PM

Unii au lucrat 20 de ani să modifice un virus să poată infecta mai eficient oamenii, l-au raspândit in lume, ucigând 5milioane de oameni, au ascuns tratamente, au interzis autopsii, au cenzurat medici, cercetători, laureați Nobel și oameni politici care au dezvăluit urzeala lor. Totul pentru a da o lovitură de stat globală, pentru a centraliza puterea in mâna unui foarte mic grup de oameni, pentru a forța injectarea TUTUROR oamenilor de pe planetă cu 7 doze din niște seruri dubioase ce conțin drăcovenii magneto-genetice. Și tu mă intrebi pe mine câți dintre acei morți am EU pe conștiință?!? Iți răspund: NICIUNUL.

Florin

Ar trebui să mai meditați asupra subiectului. Sunteți doar un răspândesc sputnik și al sputnicilor sputnik. Totul plin de cuvioșanie și de profund patriotism.

k

Eu cred ca tu esti raspandac sputnik! In cuviosania ta de actor platit, tot mai crezi ca romanii 80% refuza vaccinarea covig, sau vaccinarea in general ? Ei refuza jugul totalitar cu pretentie de lagar sanitar!

Florin

Nu știu sigur dacă cele șapte chip-uri, promise de posesorul blogului, v-ar putea ameliora lipsa neuronilor, însă puteți spera.
Am o întrebare simplă. Dacă această puternică_conjuratie există, de ce a trebuit o țesătură atât de complicată? De ce n-au apelat la un vaccin existent – unul din vaccinurile copilăriei, sau cel gripal anual? Oricum sunt mai mulți producători de vaccin anticovid, inclusiv Mama Rusia și China.

k

Daca vi cu intrebari simple, primesti raspunsuri simple: se lixreaza la Sars din 2011, iar pentru 2025 este pregatit Spars, stai pe aproape!

Florin

Mai bine, rămâneți nevaccinat. Alea șapte chip-uri promise nu vor rezolva nimic.

Unde Florin sunt eu, cel născut într-o frumoasă zi de Florii, dar pe Lista Neagră, PM este posesorul sitului, cu cine știe ce ADN estic , k un fan al acestuia. Prin răspunsul dat, PM se spală pe mâini, exact ca Șoșo și Make. Fiecare moare din prostia lui.

Acu’, ne rămâne_decât să așteptăm împlinirea profeției numărului 7.

P.S. Autoritățile au sancționat o amărâtă care debita prostii pe net, se pare că-l vor sancționa și pe ăsta pentru propagandă anti-vaccin la copii (doar atât?) însă, de marii vinovați, de adevăratele prostii împrăștiate pe net, nu se agață nimeni.

Foto: cdnews.ro.

Lasă un comentariu