O ce veste minunată …

Pentru nostalgici, doar. Cineva, putem bănui a fi chinejii, doar la ei legislația nu e clară, l-a clonat pe Lenin. Da, da, pe Vladimir Ilici. Nu degeaba l-au ținut ăia împăiat.

Dovada o aveți în poză (astăzi, în Ruse) – bulevardul (probabil) LENIN II. Deci, sunt speranțe. L-am putea clona pe ceașcă, pe Ilici al nostru, poate și pe Pauker și, de ce nu, chiar pe Dragnea (unde-s doi, puterea crește).

Numai că, tot astăzi, am mai primit una. Pesedeii zic că ar trebui să ne simțim jigniți ca români. Deja știu discursul Vasilicăi pe tonul ei vexat. Cu umilință declar că nu mă simt jignit decât de sumele care au ieșit la iveală. Nici chiar ei, pesedeii nu pot da asemenea sume fără a nădăjdui în recuperarea lor cu un profit substanțial. Cum pot fi recuperate? Pe ce căi? Vă las imaginația să zburde liberă.

Multă dreptate avu Veorica afirmând că o persoană compromisă ajunsă în vârful Europei ne face de râs ca națiune. Ce revelație! Iată că ne făcu. Cred că Vasilica ar trebui trecută în clasa Doamnei Omida.

yyyy

foto http://arhivelesecuritatii.blogspot.com/

Un comentariu la „O ce veste minunată …

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu