Mitocani

Credeam că aleșii îmi vor da o pauză. Dar astăzi, la Tv, a revenit în atenție Chiparosul, sunt sigur că nu l-ați uitat – activitatea lui o simțiți în buzunar. La Lupu-și schimbă părul, un blogger mi-a reproșat limitarea la patru a mârlanilor cărora le-am acordat atenție. E adevărat, mârlanii din parlament nu se limitează la Nicolae, Nicolicea, Iordache, Bădălău, sunt mulți. Ar trebui să le putem acorda uitarea bine meritată, dar ei nu se lasă, ies mereu în față.

Astăzi, Chiparosul și-a reetalat grobianismul care-i dublează prostia. L-am înțeles cu amantele insipide, deși nu sunt sigur că are nasul atât de mare pe cât lasă să se creadă, l-aș fi înțeles și cu prostia fiindcă de unde nu e, nici …, l-aș fi iertat eventual pentru buzunarul meu golit – a făcut-o pentru partid, sau pentru lingușeala pe lângă Vasilica, nici mârlăniile nu-i ies prima oară din plisc dar, astăzi, a trecut într-o nouă treaptă a mitocăniei.

Sigur, o să spuneți e plin parlamentul de mitocani. E adevărat, e plin parlamentul de mojici. Mojicia a devenit virtute de stat. Luându-mă după colegul lor de partid Oprișan, devenit etalon al Google, dați, vă rog, o căutare după mitocan (imagini). Remarcați frecvența pesedeilor din răspunsuri. Cred că Google ăsta e reacționar.

Să fi monopolizat pesedeii mojicia la români?

Tare sunt curios dacă povestea plauzibilă cu absența impozitelor Chiparosului mitocan este reală.

Foto: realitatea.net

2 comentarii la „Mitocani

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu