Fătălăii

Presupun că ați văzut cu toții ultimul circ.  Mi-aduc aminte de un banc care te-ar fi putut costa viata. Circul de stat și-a schimbat numele, a devenit circul de partid și de stat. Aviz nostalgicilor idioți.

Așadar, recapitulez. M-me Șoșo i-a spus lui Gică că e fătălău. Replica a fost scroafo. Apoi, i-a făcut și ceva promisiuni sexuale. Cred că a doua zi, la insistentele Duamnei (probabil că nu-și ținuse promisiunea), Gică a făcut-o vacă. Apoi și-au făcut, reciproc, în gura mare, niște promisiuni sexuale orale.

Ce să vă spun? Eu nu sunt împotriva perversităților. La urma urmei, tot ce este acceptat, este normal. Totuși, zoo-filia este interzisă de lege. Se consideră că ăștia-s dereglați rău. Pe de altă parte, deși nu prea-s de acord cu Gică, acum mi-e destul de greu să-l combat și nici nu vreau. Cam la fel de greu este de combătut poziția lui M-me Șoșo. Poate, în generozitatea ei, dorește să-l vindece, să nu mai fie fătălău. Unde mai poate găsi el asemenea bunăciune?

Fiindcă am pomenit de zoo-filii scoși în afara legii și fiindcă personajele principale sunt M-me Șoșo și Gică, mai trebuie să evidențiez doi termeni: ruso-fili și filo-ruși. N-aș asimila ruso-fili cu zoo-fili. Dar aș fi pentru scoaterea în afara legii a filo-rușilor.

Foto: inpolitics.ro.

Lasă un comentariu