Sula și prefectura

Sau să-i zic consiliul județean? Nu știu cum este corect, sunt bulversat de minunățiile administrației noastre.

Să trecem însă la subiect. Mi-a căzut sub ochi un articol despre un studiu efectuat în SUA privind conexiunea dintre COVID și politică – Universitatea din Maryland și niște universități din California. Studiul analizează mortalitatea COVID în raport cu mulți factori – vârstă, rasă, sex, boli, etc, dar și privind comportamentul de vot și este detaliat la nivel de ținut. Ei bine, acolo unde votul la ultimele prezidențiale a fost mai mare de 70% cu Trump, rata infectărilor și a mortalității a fost mare. Din analiza efectuată rezultă că și persoane care n-au sprijinit republicanii au avut de suferit deoarece au fost afectate de comportamentul general. Și iar am ajuns la proverbul cu peștele care se împute de la cap.

De fapt, vorbim despre pandemia prostiei. Presupun că și în America, dar la noi, prostia a fost dirijată de propaganda rusească. Poate atunci vă mai îndoiați, dar acum când și-au devoalat crezul, lucrurile sunt mai clare. Filorușii de azi, negaționiștii și antivaccinistii de ieri. Fiindcă propaganda nu s-a oprit nicio clipă.

Chiar acum, ÎPS Make adună adepți. Și-a găsit o cauză sfântă și mobilizează proști. Clădirea pe care el o numește biserică este o improvizație construită într-un trotuar, cu aspect de magazie, făcută abuziv, fără autorizație. Ceva cam cum încropesc sectele (alea fără lovele). Aici își propagă el crezul unora atinși de boala incurabilă a celor fericiți.

Să nu vă gândiți că atac biserica deși, nu sunt de acord cu facilitățile fiscale care deschid calea spre afaceri tenebroase. Ceea ce atac este doar o Lepră Roșie.

Mă gândesc câte victime or fi avut propagandiștii roșii. Vă aduceți aminte răspunsul cinic al lui Make privind posibilele decese ale pelerinilor care s-ar putea infecta cu COVID? Dacă acolo este momentul să plece din viața aceasta, pleacă la Dumnezeu. Un cinism asemănător a manifestat și Șoșo privind îmbolnăviții din anturajul ei. Dar celelalte trompete sputnik? Nimeni nu a vrut să impună atunci legea, să numere bolnavii și morții generați.

Iată că acum, aceleași trompete fac propagandă rusească în plin război.

Foto: ct100.ro, epochtimes-romania.ro.

Lasă un comentariu