Un anunț important pentru țară

Rușii recrutează agenți – știți, cum zicea ceașcă cu agenturili. Nasol, înseamnă că ăștia de-i au, nu le mai ajung. La cine mă refer?

Păi, începură să prindă glas pe televiziuni, după închiderea sputnik și a altor câțiva sateliți. Asta nu inseamnă că au fost blocate toate siturile. Pe la Ghiță Tv, tot văd pe unii gen Mele. Tot p-acolo văd un secu mult mai puțin hodorog ca Mele, cu experiență în comerțul cu arme (nu vă pot spune cât de legal, fiindcă e de-al lor). Se pare că a scăpătat, de vreme ce se pretează la mărunțiș. Mi-aduc aminte cât de unsuros era când ne-am întâlnit, avea o privire din care rezulta că e cu dosarul meu în buzunar. De fiecare dată, repetă același cântec – să fie puse serviciile la treabă, să facă rahatul praf. Mă întreb legitim, bine, dar dacă nu le punem la treabă, înseamnă că nu lucrează? Cum vine asta? Sau, apare Cârlanul spunând că n-ai unde fugi din calea războiului – unde să te duci – Bulgaria, Ungaria? Nu știu de ce, tocmai el, prietenul de suflet al lui Ghiță, uită de Serbia. Sigur, toți o scaldă către Rusia dar, ușurel.

Însă, la Păcuraru & Mitrea Tv, treburile merg pe față. Odrasla răposatului Horia care l-a pingelit pe Ilici, mare jurnalistă la Ziua, consilieră a lui Bombonel, Oprescu, Firea, dracnea și Veo (draga de ea – pe Veo și dracnea nu-i menționează cu nume și prenume, scrie doar perioada – rezultă că până și asta are o jenă), aduce în fiecare seară, în direct, șomerii de la sputnik și prezintă un film de propagandă rusească, d-ăla cu nu s-a întâmplat nimic. Ba, chiar afirmă că face o emisiune altfel care să nu ne mai dezbine, să ne unească – presupun că vrea o horă a Unirii în jurul turnului Spasskaya al Kremlinului.

N-am citat degeaba din cv-ul fostei doamne Bulina Roșie. Vă rog să vă gândiți în ce situație ne-am fi aflat acum cu Vasilica prezident și dracnea cine știe ce mare șef în stat. Vă mai aduceți aminte cuvântările dezmățate ale celor doi – sclavii UE și NATO? În opinia mea, atunci am trecut razant pe lângă dezastru. Ce s-ar mai fi bucurat puii Rusiei de pe la noi! Eu mi-amintesc și îndemnurile la apropierea de Rusia ale lui Bombonel care, și el scoate capul zilele astea.

Așa că, nu vă mai mirați de un consilier județean psd care, pe blog, o numeste pe Harris „nulitate americană” care a venit după „slugi” la Bucale și se declară admirator al „dosarului biologic” al rușilor. Sau de ăla de la Olguța, admiratorul lui Putin, sau de Asociația Amicii Rusiei, tot de acolo. Nu trebuie să vă mirați nici de zâmbetul șmecher -tâmp al Bulibașei uitându-se la Harris fără să priceapă ce-i spune – așteaptă răbdător să fie prim-ministru. La același nivel sunt luările de poziție ale lui nea Vasile, ministru al apărării (cui?). Auriții au cam căzut în penibil, deocamdată. Fiindcă a venit vorba de „dosarul biologic”, vă reamintesc cu ADN-ul noroios – sângele apă nu se face.

Și dă-i, și luptă, fără succesuri în Ucraina, Rusia se consolează cu câte un zvon păgubos prin țările pe unde prinde. Porcăria cu benzina a plecat de la lanțul unguresc, uleiul de floare de la Clubul fermierilor unde mi-a fost lene să mă uit prin dosarele lor dar, meclele și numele lor spun tot. Mă întreb doar dacă această asociație are statut de ONG și este subvenționată de stat. BTW (așa se spune pe la NATO), zilele trecute am fost la Constanța, unde am mai bătut 500 m în plus ca să nu cumpăr benzină de la ruși – ah, ce patriot!  Dar, OMV ce acționariat are? De la lanțul unguresc am cumpărat o singură dată, atunci când am făcut cunoștință cu Minune.

Revenind la servicii, știți că n-am prea scris de bine despre ele fiindcă le consider, și acum, o cloacă. Totuși, asta avem, cu ele dansăm. Văd că peste tot – Ucraina, Rusia, se poartă Listele. De exemplu cea a naziștilor sau cea a evreilor-naziști care urmează a fi eliminați după victorie. Eu mă întreb dacă serviciile noastre au Lista jegurilor rusofile, dacă este completă, dacă au planificate măsurile necesare. Deocamdată, ambasada Rusiei face Lista persecutaților ruși de către naziștii români. Sper să mă fi înscris și pe mine pe Lista naziștilor, m-am cam plictisit de o viață pe cea Neagră.

Nu știu cât de mult conaționalii și-ar apăra țara, dar e clar că niciunul, nici măcar jegurile rusofile din păcate, nu vor să emigreze către est.

Foto: gandul.ro.

Un comentariu la „Un anunț important pentru țară

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu