Președintele etern

 

Ce enormitate! Știam de președinte în exercițiu sau pe viață. Mă cam revoltă adresarea „Domnule președinte” făcută unuia în virtutea faptului că a fost președinte de scară o lună. Mai e unul care a fost președinte o noapte. Îmi închipuiam că este o enormitate sintagma președinte postmortem.

Iată însă că s-a vorbit și despre un președinte etern. Și nu este vorba despre nebunul din Rusia. Este vorba despre gângavul criminal ceașcă, numit domnul cu cea mai mare seriozitate deși, tot românul chiar și idiot, știe că era toarșul. Probabil că n-am luat în considerare faptul că idioțenia poate coborî foarte, foarte jos, în viscere.

Concret, tizul meu Barbu de la agricultură a debitat adevărul negat cu încăpățânare aproape 35 de ani. A spus, extrem de serios, aproape lăcrimând, că „președintele nostru” „nu spunea degeaba că stuful e aurul verde al României„. N-aveți de unde ști, dar gângavul ceașcă (președintele lor) scotea uneori degeaba niște perle care erau imediat luate în serios de țuțeri. De exemplu „Mircea cel Mare” deși, istoria îl știe drept „cel Bătrân”. Imediat a apărut în Bucale un bulevard care-și păstrează și astăzi numele șui. Totuși, cred că citatul privind stuful este doar din mintea bolnavă a tizului meu. Dacă nu-i așa, să scoată el prostia din documentele partidului lor.

Cunoașteți, presupun, că este vorba despre stuful declarat furaj, pe care a mizat un alt oficial peeseedee, Tractoristul șef, declanșând o anchetă UE pentru ciordeală de fonduri.

Dar esența este alta. Este prima declarație a unui înalt oficial peeseedee care recunoaște continuitatea pcr-fdsn-pdsr-psd (sper să nu fi uitat vreun nume acoperit, conspirativ sub care s-au ascuns). Un alt înalt oficial cu nevasta la Varanul Felix a încercat s-o dreagă – a glumit, nu vorbea serios, a ironizat, Barbu era elev atunci. Probabil elev, dar cine erau tac-su, mă-sa, bunicii, nu cumva erau din stepă? Însă porumbelul a zburat.😀

Foto: orizontoltean.ro.

Lasă un comentariu