Vaccin și antivaccin

V-am mai mărturisit că urmăresc ceva situri pesediste, inclusiv sputnik. Am scris inclusiv, tocmai pentru a sublinia sprijinul ideologic și propagandistic de care beneficiază psd (înțeleg prin asta și sateliții psd) din partea Moscovei. Nu vreau să le măresc auditoriul, dacă vă interesează, le găsiți singuri. Urmăriți în primul rând denumiri foarte patriotice, istorice, dar citiți-le cu atenție.

De ce susțin că sunt pesediste? Fiindcă nu există pagină pe care să fie criticată corupția, fiindcă au susținut modificările josnice ale justiției, fiindcă susțin orice prostie a psd sau chiar inițiază câte o linie de dezvoltare a propagandei acestuia, totdeauna nocivă.

Spre exemplu, în ultimul an, toate eforturile au fost concentrate pentru evitarea întâlnirii psd cu alegătorii. Mai întâi prin boicotarea oricărei apropieri de anticipate. Apoi, după apariția pandemiei, propaganda a fost axată pe boicotul oricărei măsuri antiepidemice. Cum știți, psd și-a plasat oamenii în poziții cheie, de control și a profitat de asta. Avocatul Poporului după ce fusese transformat în avocatul infractorului, a devenit avocatul diavolului, al ciumei COVID, implicit al Ciumei Roșii. CCR, prin starețul iubitor de ruși, blochează orice-i pică în labă (ptiu, ce exprimare). Parlamentul, prin majoritatea nocivă, blochează restul.

S-au anulat amenzi, s-a stat fără control antiepidemic mai multe zile. Nu contează consecințe, nu contează victime. Nu contează că 10% din infectații depistați ajung la ATI, nu contează că cea mai mare parte a acestora mor. Contează doar ca situația să justifice amânarea alegerilor, contează doar ca alegătorii să fie atât de speriați încât să nu se prezinte la vot.

Pentru atingerea scopului folosesc teoriile conspiraționiste. Nu știu cine le-a produs, nu știu dacă au fost produse cu intenție fiindcă ar fi ele însele o conspirație. Cert este că le sunt de folos. Nu sunt sigur că este doar prostie, sau natura umană, însă conspirațiile sunt atractive. La fel, se folosesc de niște demagogice drepturi ale omului, sau de biserică. Tocmai ei care le-au încălcat prin tradiție, și drepturile omului și credința, tocmai ei care n-au nici un Dumnezeu, oricâte moaște ar pupa. Tocmai torționarii anilor ’50, copiii și nepoții lor. Sigur că funcționează și vechiul blat cu biserica, blat pentru care preoții, inclusiv Î.P.S. de la malul mării, ex-informator secu, nu și-au turnat cenușă pe creștet.

De multe luni se poartă propaganda antivaccin. Desigur, aceleași medii psd-sputnik au îmbrățișat-o. Deocamdată, nu se întrevede vreo influență asupra alegerilor. Dar sigur va afecta viitorul tuturor în multe moduri. Se știe deja că vaccinul fără garanții rusesc nu va fi folosit. Am scris fără garanții, deoarece rușii nu au obiceiul și transparența de a nu truca. Îmi mai aduc aminte cum inventaseră ei totul. Probabil și acum prostimea de la ei se crede buricul prostimii. psd va fi în opoziție. Escaladarea epidemiei poate genera haos, oricum cădere economică. Asta urmărește.

Când un medic, cunoscut pesedist, declară că vaccinații vor face leucemie, orice om își va pune întrebări. Totuși, cei care sorb din ochi postul respectiv sunt doar pesediști. Dacă vecinul de peste drum are tv-ul din bucătărie doar pe A3, mi-e clar ce votează.

Poate, psd s-a decis, în sfarsit, să se sacrifice pentru țară, modificând  procentul proștilor cu care s-a lăudat atât, prin decimare.

Foto: sms.hypotheses.org

Un comentariu la „Vaccin și antivaccin

Lasă un comentariu