Moby Dick, lasă-ne un pic!

Hai spuneți dacă vă place! Moby Dick. Sunteți siguri că tractoriștii au citit cartea, că știu despre ce vorbesc? Sau a apărut o nouă generație de profesioniști?

Sigur, nici M-me Șoșo nu s-a lăsat – analfabeți, violatori, alcoolici. Știm de unde vin epitetele. Totuși, cel din mijloc a intrat în vocabularul curent al duamnei, îl repetă mult prea des. O psihanaliză ar putea concluziona privind niște frustrări. O fi căutând duamna, fără succes, un grup de vajnici violatori?

Dar să lăsăm frustrările sexuale fiindcă mai avem o frază memorabilă – „Hai, voi cu evreii, cazahilor, hai că v-a vândut Simion! V-ați dus la Ambasada Israelului să muriți. Hai marș la viol!„. Vedeți insistă iar cu aspectul sexual. Însă restul textului pare învățat la ambasada rusă. N-am ascultat înregistrarea, dar toate transcrierile sunt la fel. Probabil a dorit să spună khazari. Nu vreau să intru în niște teorii neacceptate de toți evreii, însă îi atrag atenția cu tot respectul că, precum multe altele, teoria rusească pe care o propagă este falsă – sunt mulți apropiați sau finanțatori ai lui Putin evrei, probabil chiar khazari. N-aș băga mâna în foc nici pentru prietenul duamnei din Bucale.

Protestul spontan mi se pare cam cusut cu ață albă, la fel revendicările.

În sfârșit, ce sfaturi îi dați soțului-bodyguard al duamnei legat de frustrările dânsei?

Foto: podul.ro.

Lasă un comentariu