Care mai votează psd

Păi, plecăm de la declarațiile fruntașilor psd.

  1. Firea a scris pe FB, cu ințelepciunea ce o caracterizează „Știu că ne credeți pe toți proști! Dar nu uitați că suntem mulți!„. La mai mult de o lună de la pierderea alegerilor, a mai dres ciorba tot pe FB, gândindu-se că până și proștii s-or fi simțit jigniți.
  2. Nea Vasile, dom’ profesor a declarat la congres că „pe noi ne votează săracii, pensionarii, oamenii în vârstă, oamenii fără studii„.
  3. Bulibașa nu se pune, el nu știe cine-i votează.

Pe de altă parte firma de sondare o opiniilor aflată în proprietatea menajerei lui dom’ profesor a prognosticat că psd rămâne fără jumătate din actualii parlamentari. Așa e ei, ăștia care cerșesc voturile celor mai săraci români, au nevoie de menajere.

Fără a disjunge grupurile sociale, nedreptățind hoții sau proștii, să vedem pe unde se mai găsesc votanți și vă las pe dumneavoastră să vă gândiți care-i hoț și care prost.

Cei 30 de ani de pesedizare au întreținut un număr mare, cred că cel mai mare procentual din UE, de asistați social, cei mai mulți dintre ei, șomeri benevoli. Soarta lor stă în pixul baronilor (16) și primarilor (1362) psd. Apoi, să nu omitem bugetarii, deși s-a dovedit că nu toți i-au votat. Dar psd a crescut bugetul salariilor de 2,5 ori în trei ani. Sunt destui care trebuie să fie recunoscători, care nu și-ar găsi locul într-o administrație normală. Nu cred că plata directă de la locale va ma funcționa acum, dar trebuie si ea avută în vedere.

Să nu omitem partidulețele satelit care au cam răsărit ca ciupercile – PER, ProRo+ALDE, AUR, vă voi da o listă mai completă. Aceștia își iau alegătorii din același bazin.

Acum, gândiți-vă: dacă stați acasă, proștii, hoții, impostorii bugetari vor decide pentru voi următorii patru ani.

Foto: imged.com

Lasă un comentariu