Frustrare

Oare cum o fi? Să te vrei toată viața caftangiul mahalalei și să stai ani de zile lângă un buton pe care n-ai voie să apeși. Groaznic, groaznic. Absolut groaznic. Cum? Ălui mai tare de pe Planetă să i se interzică să apese un buton, unul simplu, roșu? De ce? De ce? De ce? Poți să-ți pierzi mințile din cauza asta. Chiar, nu se poate, nu se poate așa ceva. Cum să-ți ții copilul lângă frișcă și să-i interzici s-o atingă? Poate să pățească ceva la oușoare.  Tocmai el, caftangiul Planetei, ăl mai macho dintre macho, ăl mai bărbat dintre bărbați, ăl mai dorit,  să se trezească cu un oușor uscat! Dar dacă s-or usca amândouă? Ce s-ar face Planeta fără oușoarele lui?

Oameni buni, puneți-vă în locul lui! Cât ați putea răbda? Cât ați rezista tentației? 22 de ani lângă un buton pe care n-ai voie să-l atingi! Păi, americanii îi supun pe ai lor la acest chin doar maxim 8 ani (cu precizie de o secundă) – nici n-au timp să-l privească, să-l fotografieze ca să-și aducă aminte mai târziu. Doar rușii își bat așa joc de țarul lor, îl condamnă pe viață.

Dar culmea chinului este alta. Nici nu poate sta departe de buton. N-are voie să se depărteze mai mult de o lungime de braț. Dar, dacă Doamne ferește, prin somn, îl atinge din greșeală? Asta îl face prizonierul buncărului, fiindcă el este obligatoriu să supraviețuiască, ceilalți nu contează, doar el caftangiul, macho, bărbatul adevărat. Oricum, cei mai mulți nici nu vor simți că au murit – evaporare instantanee. – nu rămâne nimic, nici măcar rahații, se reciclează curat în câteva milioane de ani. Poate specia următoare va fi mai înțeleaptă, poate vor avea un singur ochi, poate nu vor avea limbă, cine poate ști.

Și-atunci, de ce sunt oamenii răutăcioși, de ce nu-i mai scriu numele pe net? De ce găsești doar nebunul sau alte d-astea? Asta nu e normal. El vrea, urmând învățăturile Sanctității Sale Kiril, să curețe Planeta de RĂU. Ce este RĂU-l? Tot ce se opune Rusiei și rușilor. Doar acolo unde este Rusia este BINELE absolut. BINELE nu inseamnă mult, averi. Mujicii sunt fericiți cu puțin, cu sărăcie. Este un mister pentru mine de ce mujicii nu sunt incluși în clasamentele fericirii niciodată, sigur este opera RĂULUI. Bine, dar unde este Rusia, cu cine se învecinează? Cu cine vrea ea, nu mai puneți întrebări idioate.

Probabil, v-ați pus întrebări privind nazismul ăsta. Păi, tradițional, sovieticii / rusii sunt dușmanii eterni ai nazismului, care și el este etern dacă nu-l opresc ei. Să știți că n-aș pune asta pe seama frustrării, mai degrabă cred că extraordinarii creatori sovietici ai manipulării or fi dat colțul și ăștia de spiță rusească pură sunt mai limitați, cu mințile blocate .

Ați spus că l-a persecutat pe Macron. V-a dovedit că nu a fost adevărat. Mesele lungi, distanța, sunt pentru toți. Ele sunt semnul respectului și protecția țarului – dacă scuipă unul prea departe n-ar fi igienic. Dar dacă avea Macron un cuțit?

Așadar, el este alesul creștinismului, este pacificatorul, dez-înarmatorul, de-nazificatorul. Stalin? Ăla era micul Stalin, EL este Marele Putin. Știu, acum gulagurile sunt mai puține. Atunci, care este soluția în fața ISTORIEI? Cum care – chiar BUTONUL! Problema este că nu va mai fi cine să scrie ISTORIA. Când va ieși din buncăr, va fi singur, va trebui s-o scrie singur. Dar cine o s-o mai citească?

Să nu uit, fiindcă este 1 martie, vă ofer niște mărțișoare. Uitați-vă bine la ele, se vor vaporiza odată cu dumneavoastră.

Foto: shtiu.ro, telekomsport.ro, arhiva personală.

6 comentarii la „Frustrare

  1. Pingback: Blitzkrieg | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Ieșirea | Născut pe lista neagră

  3. Pingback: Poze de familie | Născut pe lista neagră

  4. Pingback: Scelerații | Născut pe lista neagră

  5. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  6. Pingback: Dă cu bomba – nu dă cu bomba | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu