Secretul

Cu consternare ascult și privesc aducerea pandemiei în derizoriu. Amendații nu mai sunt amendați. Chiar bolnavii n-au fost bolnavi. Marii specialiști devin doar niște unii, adepți ai teoriilor conspirative, niște semidocți care cred că virușii se transmit prin 5G, iar vaccinarea este un complot. Probabil, îl considera pe Pasteur un idiot. Cu amenzile e ca și cu impozitele, doar proștii le plătesc.

Blogger-ul adrianport scria ieri <<Câteva ore de “răsfoit” presa românească mi-au readus în minte un citat atribuit lui Mark Twain: E mai ușor să-i prostești pe oameni decât să-i convingi că sunt prostiți.>>

V-am declarat încă de la începutul poveștii cu pandemia că psd sabotează măsurile anti-epidemice, pozând în apărătorul drepturilor omului. Au uitat când m-au gazat în Piața Victoriei. Dar eu nu.

Acum toate siturile psd tună că s-au săturat de pandemie, este o totală minciună, guvernul ne minte, poate nici nu există morți. Blog-urile psd sunt pline de revoltă. Să nu le uit pe cele ce distribuie sputnik și situl sputnik e plin de revoltă pentru că noi ținem seamă de OMS, deși americanii au ieșit din organizație. Culmea ipocriziei, tocmai ei au grijă de strânsa relație România-SUA.

Asta în timp ce epidemia este într-o continuă creștere de la o zi la alta. Majoritatea parlamentară extrem de reprezentativă pentru mai puțin din 16% din electori, majoritatea nocivă, își face de cap continuând opera CCR.

Veți spune, dom-le, asta e politica – jocuri, propagandă. Este adevărat, dar de data asta sunt și vieți omenești. Ce rațiune poate fi deasupra vieților oamenilor? Să nu-mi spuneți că alde Ciolacu, declarativ extrem de îngrijorat, nu urmărește nimic prin această politică bezmetică.

Numitorul comun al declarațiilor politice pe care care le-am auzit acum este frecvența pronunției cuvântului alegeri. Aici este șpilul. Majoritatea reprezentativă pentru sub 16% din alegători, știe că o mare parte din ei nu vor mai avea loc la viitoarele alegeri. Adio salarii și sporuri babane, deplasări de 5 stele, mașina, șofer, secretară, adio șaorma cu de toate. Soluția? Amânarea alegerilor, menținerea stării de alertă, cel puțin. Bonus – guvernul n-a gestionat bine pandemia.

Cum ne va afecta pe toți, pesedei și anti-pesedei? Bolnavi, morți, criza economică mai mare decât în prezent, statisticile negative ale UE, interdicția de a călători fiindcă România va fi pe Lista Neagră. Chiar mă deranjează să fiți toți pe aceeași listă cu mine, pesedeii duc totul în derizoriu.

Numai că, atenție! De vă lăsați prostiți, vă riscați sănătatea dumneavoastră și a celor dragi, poate viața unora dintre ei, cine poate ști. Și asta, doar pentru șaorma lor.

Foto: netflix.com

4 comentarii la „Secretul

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: O ciumă atrage alta | Născut pe lista neagră

  3. „Probabil, îl considera pe Pasteur un idiot. ”
    -a fost un arivist ultra jegos
    (sti ca nu a publicat NIMIC?!),
    un chimist sub-mediocru,un fel de jean perrin,a dat o mica lovitura cu enantiomeria
    (cu 34 de ani inainte de „vaccin”;scarba naibii presupunem ca a suferit in ego.ul sau) si atat.
    maxtor va recomanda literatura:
    „vaccinarea:eroarea medicala a secolului
    pericole si consecinte”
    din colectia „dezvaluiri medicale cutremuratoare”
    de dr. louis de brouwer,medic,editura excalibur,,2007,@1997
    isbn 978-973-88437-0-7,615.371
    „louis pasteur a fost efectiv un geniu,dar un geniu al inselatoriei,al traficului de influenta(sic!),al plagiatului,
    falsificarii statisticilor,al publicitatii bine orchestrate”, pagina 53.
    (parca vb. de einstein,daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
    http://www.youtube.com/watch?v=dvWjOpdAS_4
    (cand aude de „premiul nobel pe maxtor il apuca strechea).

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu