În rândul lumii

Am ajuns, dar abia cum încep problemele. Despre care lume e vorba? Despre lumea bună sau despre cea a gunoaielor? Să le luăm pe rând.

În timp ce ne apropiam încet, încet, cazând de la etajul 100, v-am avertizat că vom ajunge oricum în rândul lumii virusate. Acum suntem la parter, avem, în sfârșit, virusul visat. Să vedem ce facem cu el. La o administrație infestată de impostori, nu mă aștept la cine știe ce fapte mari. Guvernarea ar putea folosi experiența pentru a mai mătura sistemul de gunoaie, sper.

Tot ieri, am avut și o veste încurajatoare – am ajuns în lumea bună a celor care împrumută euro cu dobândă negativă. Desigur că optim ar fi să nu ne împrumutăm. Dar, la bugetul actual împovărat de un munte de bugetari și speciali, este un aspect pozitiv. Sper să nu fie doar conjunctural.

Legat de lumea bună, mă amuz gândindu-mă la comisia aia parlamentară, alcătuită din ff-iști și snspa-iști, examinându-l pe Cîțu la economie. Nu știu dacă va conduce vreun guvern sau nu, prefer anticipatele, dar e un tip OK. Vă rog, dați o căutare pe blogul meu să verificați de câte ori am exprimat opinii pozitive despre cineva. N-am făcut-o fiindcă eu consider că asta e ceva normal. Merită să comentezi doar persoanele și întâmplările anormale.

În sfârșit, fiindcă am ajuns la anormal – lumea gunoaielor, vă anunț că este o mare probabilitate că Șerban Nicolae, acela din Sexul anal, să ajungă al doilea om în stat. Mi se pare încă un motiv serios pentru anticipate. Făcând abstracție de fizionomia lui, avem lipsa de pregătire, 30 de ani de șmecherii, mitocănia, anti-europenismul, modificarea legislației din justiție, … Asta e producția psd. Îmi aduc aminte când cereau echivalarea studiilor unui fost ministru al învățământului școlit la Paris, probabil vroiau să constituie un comitet format din cinci tovarăși de nădejde …

M-ar distra o suspendare a președintelui înainte de alegeri. Eu o doresc.

Bun, și noi cu cine votăm? Cu cine vreți, doar cu psd, psd-1, … , psd-n, nu.

Un comentariu la „În rândul lumii

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu