Viața merge înainte

Aflăm din media că videochatul înflorește în vremea COVID-19. Mi se pare firesc, lumea stă în casă, se plictisește. Unii sunt singuri și au nevoie de companie, alții vor doar inspirație. Legat de asta, în tonul propunerilor psd de subminare a bugetului, fac și eu una: guvernul trebuie să subvenționeze videochatul. Ar fi benefic tuturor, și pentru plăcerea oamenilor și pentru înmulțirea nației.

Mai aflăm că lucrurile merg chiar și fără videochat. Unde altundeva, decât la Vaslui, acest muncipiu încărcat de istorie, dar și de adrenalină. Doi tineri s-au urcat la ultimul etaj al unei scări de bloc și s-au pus pe treabă. Numai că niște locatari care nu mai au așa ceva de mult în cap (da, chiar și la Vaslui), au pus camere supărați că li se fură ghivecele.

Dar, lucrurile merg normal și în Capitala noastră. Un bărbat adevărat, mort de beat, a ajuns la spital unde, luat de val, a decis să dea dovadă de solidaritate cu virusații. Drept care, s-a declarat infectat și el. Numai că, dimineața când și-a dat seama unde este, l-a apucat durerea de cap. Cum, cui pe cui se scoate, a fugit repede după una mică. Pasămite, jăndarii păzesc doar intrarea nu și ieșirea.

Și hoții stau bine. Un camion cu dezinfectanți a fost prădat. Normal. Statisticile spun că jumătate din infectații actuali sunt generați de jegul din MI, jegul din senat și o jegoasă din Hunedoara.

Așadar, oamenii beau, fac amor, fură, totul este normal. Tot normal este și psd care depune toate eforturile pentru minarea bugetului. Iată că ar putea fi ruinat și mai tare.

Foto: me.me

2 comentarii la „Viața merge înainte

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Badea și natalitatea | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu