Manipulării

Al doilea i introduce o nuanță meritată peiorativ-obscenă. Se citește cu accent pe acest ultim i. În rest, pagină fără restricții de vârstă.

Examinez îngrijorat psd-ul. Unde sunt creatorii de altădată? Probabil au dat colțul sau nu mai sunt buni de nimic. Cu nostalgie îmi aduc aminte de nu ne vindem țara sau de n-a mâncat salam de soia. Ce vremuri! Sigur acei specialiști nu fuseseră hrăniți (expresie prezidențială) cu astfel de salam. Era o fabrică specială pentru ei și pentru ceașcă chiar în satul meu. Salamul pe care-l producea era de calitate, depun mărturie – jumătate din producție se fura – ceașcă făcea juma’-juma’ cu poporu’.

În urma regretatelor decese, fără să fi avut prevederea de a păstra tradiția specialiștilor, psd a trebuit să apeleze la vulgul societății virtuale, la FB. Oricum, doar vulgul îi mai votează. Impostorii au ajuns să domine și manipulările – pesedeii se manipulează singuri.

Așadar, au adoptat teoriile conspiraționiste. Avantajul? Dacă pun suficienți botul, sunt șanse la accentuarea epidemiei. Se pot face alegeri într-o pandemie? Nu. Păi, asta doresc. Morții? Victime colaterale – au murit pentru partid, pentru patrie. Culmea cinismului. Astfel s-a dublat pandemia cu o epidemie de deviație de sept.

Uite-așa, am trecut prin idioțenia cu 5G, prin teoria negaționismului cu mărturii care mai de care mai docte (nu știu cum se face, dar toate aceste somități erau publicate doar de Sputnik), am aflat că măștile sunt inutile, chiar dăunătoare, iar firul metalic este o antenă 5G. În pregătirea pentru vaccinare, ne-au învățat că ni se va implanta un chip pentru a fi controlați în masă.

Dar iată că au ajuns și la ceva oleacă mai original. Incompetența guvernului se manifestă prin faptul că refuză să facă o testare totală a populației, să separe orzul de neghină. Scopul este că doar așa, adică ne-testând, pot primi lovele de la UE ca să le fure. Asta pare o ipoteză ispititoare. Luăm un bloc și-l testăm, îl ținem în carantină două săptămâni, tratăm bolnavii și obținem un bloc sănătos. Parcă asta îi trecu prin căpșor și Găbiței după ce i-a fost implantată o antenă 5G tocmai în … Câți stau într-un bloc? 1.000-5.000, cu eforturi se poate rezolva. Dar ce faci pe urmă cu sănătoșii? Îi izolezi?

Iată problemele la 20 de milioane. Orice măsurătoare, de orice natură, inclusiv testele COVID, este definită cu o eroare. Testele rapide, aplicabile unei mase mari (acele PCR – ce prescurtare fatidică), au eroarea cea mai mare – peste 10%. Apoi, ideal ar fi să fie testați simultan. Asta nu poate nimeni, deci va dura un timp, să zicem doar o lună. În această lună oamenii ar trebui să nu interacționeze, un fel de carantină generală. Aoleu, iar le restrângem libertățile. Să zicem că se face și asta.

Dar la momentul testului, un om poate fi infectat dar negativ. Deci testarea generală trebuie repetată după două săptămâni, ca să fim siguri.

Hai să fim de acord și cu această utopie. I-am testat izolând 20 de milioane de oameni, am separat infectații, i-am tratat, cu foarte mari cheltuieli, cu carantinări generalizate, cu blocarea totală a economiei, am obținut 20 de milioane de sănătoși.

OK. Ce facem cu un popor sănătos? Tragem cortina de fier, reînființăm lagărul socialist și îi închidem în el împușcându-i dacă trec înot Dunărea, fiindcă știm să facem asta.

Doar atât a putut ieși din puțul gândirii lor?

Foto: romania.europalibera.org

3 comentarii la „Manipulării

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. „se fura – ceașcă făcea juma’-juma’ cu poporu’”
    -nu-i spunea nimeni „ceashca”,o fi scorneala lu iliescu ilici ion.
    dealtfel pana si la „tovarashe N.C.” gasisera o pronuntie aparte,tooooooovarăăăăshe…..
    -ce naiba faci cu 5G?????(a cazut social media)
    nu se stie cine i-a împlântat antena gabitei vranceanu/firea/pandele.
    -îi închidem,îi închidem-pe hartie,PE HARTIE,pe pan-demie.
    (ai ajuns om nou si cetatean mondial,”crestem odata cu tzara”)
    -BREAKING NEWS:paris,lyon=lockdown,again.)
    -macar de era un virus cu transmisie secsuala+ucigash,sa stim un lucru
    (basic instinct mai prinde 30 de ani?).

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu