O ce veste minunată!

Cui poți să-i acorzi întreaga ta încredere, dacă nu lui Lavrov?  A afirmat că, precum „pe vremuri, Napoleon și Hitler aveau scopul de a subjuga Europa – acum, americanii fac același lucru”. Deci America vrea să ne subjuge, Rusia este salvatorul Europei, al nostru, al tuturor. Pe Putin îl vom numi Eliberatorul și îi vom ridica statui la scara 2:1 și 3:1 (mai bine 3:1 – știți dumneavoastră de ce) la toate intersecțiile, în toate piețele. De fapt, America ne amenință cu bomba, nu Rusia (din același discurs). În sfârșit, îmi pare rău că pe Stalin nu l-a pomenit, poate data viitoare. Putin și poporul rus, libertate ne-a adus!

Toate bune și frumoase, doar că sufăr o mare dezamăgire. Eu am crezut, am sperat, că americanii ne vor doar pe noi, buricul traco-geto-dacic altoit de romani al lumii. Să-și mai pună o steluță pe steagul ăla al lor – steluța noastră, nu aia de pe vechea stemă comunistă, ci una ca și celelalte, exact la fel. Când colo, nehaliții de americani îi vor pe toți, la grămadă.

Păi, unde e dreptatea? În ce lume trăim? Câtă lăcomie, dom-le! Nu le mai ajunge! De ce nu se mulțumesc oare doar cu buricul? Poate nu l-ar mai supăra așa tare nici pe săracul Putin. Să-i ia Putin pe ăilalți!

Foto: amintiridincomunism.wordpress.com.

 

 

Lasă un comentariu