Rău vs. diabolic

Sunt diferențe între rău și diabolic? Există oameni doar răi și unii malefici? Mă gândesc la specimene care au influențat multe destine în ultimii mai mult de 70 de ani, care au ținut România pe loc, au îndreptat-o într-o direcție greșită. Nu mă refer la tătucul Stalin, ci la sculele lui, compatrioții noștri, chiar dacă unii nu prea știau pe unde le-a căzut buricul. Desigur că fățărnicia lor le găsește scuze – au făcut-o pentru patrie, pentru înaltele idealuri ale socialismului și comunismului, pentru viitorul luminos, pentru binele nostru. Numai că mijloacele au fost morți, lagăre, pușcării, vieți distruse. Iar rezultatul a fost doar aservirea către marele pretin de la răsărit, înapoiere economică, înfometare, prizonieratul general în lagărul socialist. Însă poate cea mai gravă consecință, a fost crearea unei ierarhii artificiale bazată pe impostură, pe non-valori. Cum s-a întâmplat asta, am tot explicat pe multe pagini. Grav este că după mai mult de 30 de ani de la căderea teoretică a comunismului, avem în continuare o societate bolnavă, cu false ierarhii, plină de impostură.

Dar ce ar putea delimita răul de diabolic. Numărul familiilor distruse, al oamenilor înfometați, al victimelor directe, al celor indirecte, anii pierduți fără evoluție sau cu pași înapoi? Până la câți oameni – morți, schingiuiți, înfometați, înapoiați – este responsabil răul, de unde devine diabolic?

V-am mai dat o colecție incompletă de nume/prenume real/conspirativ. Aproape toți îi cunoaștem pe impostorii ultimilor 30 de ani. Oare ceașcă a încercat întâi pe mistreți, sau a împușcat direct ca la Vadu Roșca?

Desigur, o societate bazată pe impostură presupune hoție. Însăși impostura e un furt. Dar în ultimii 30 de ani, hoția a devenit virtute, se măsoară în procente din PIB. O fi zecime, o fi cincime? Cei ce ar trebui să stabilească sunt parte a lanțului imposturii. Izvorul imposturii l-am stabilit, ca și izvorul răului.

Anul acesta am constatat cu toții că, deși știința medicinii, biologiei a făcut pași mari, deși utilizează aparatură sofisticată, la o adică ne găsim tot la nivelul anului 1350, anul Decameronului. De aceea, îmi permit să afirm că deși medicina nu a descoperit vreun cromozom modificat, vreo anomalie ADN sau a genomului uman care să reflecte răul, diabolicul, ceva încă nedescoperit îi deosebește. Nu poți fi om ca toți ceilalți și să conduci pușcăria de la Pitești sau să lucrezi acolo. Nu poți fi om obișnuit și să comiți porcăriile sadice de pe 10 august despre care Fii-rea nici n-a auzit, nici usturoi n-a mâncat. Eu am dat vina pe ADN, s-ar putea să fi greșit. Totuși, au avut cadre la pușcăria din Pitești, au avut cadre în Piața Victoriei.

Rezultă că există metode de selecție a leprelor, că serviciul de cadre de la Pitești și cel al jandarmeriei de azi folosesc aceleași metode pentru alegerea celor care-și satisfac plăcerile bolnave câștigându-și pâinea dulce.

Deja am constatat că există grupuri de oameni (termen impropriu) care produc răul, maleficul, grupări de lepre. Oare pcr dă vina doar pe conducători? Întregul sistem comunist s-a bazat pe lepre. Și urmașii lor, sub oricare nume s-ar ascunde, de la fdsn, la psd, cu variantele psd-i, București 2020, pro-România, etc. sunt tot grupări de lepre. Ciuma Leprelor Roșii este mai periculoasă decât oricare altă ciumă.

Sper ca, dacă acea deviație va fi cunoscută, analiza embrionilor să devină obligatorie pentru ca Lepre Diabolice să nu se mai nască.

Titlul inspirat de blog-ul Film Serial la sugestia autoarei Jo. Recomand blog-ul pentru recenziile la filme, dar și altele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s