Ba, p-a mă-tii

V-am povestit surpriza făcută de ex-organizația locală psd, desființată pentru corupție, chiar de psd. Simt nevoia unor precizări. Personajele sunt ilustrate, înregistrate, redate pe larg în ancheta RISE, aceea cu caracatița dintre clanurile interlope și politică. N-am scris cea locală, fiindcă interlopi din anchetă erau în garda lui dracnea, adică la vârful politicii.

Adevărul privind cine-i corupt și cine nu, sau ce numește psd corupție, este greu de descifrat. De fapt, orice om poate vedea fără nici o explicație. Cert este că psd a desființat organizația sub acest pretext, iar primarul desființat acuză organizația Ilfov de același lucru și a scurs informații către RISE, un fel de ba, p-a mă-tii. Și uite-așa, aceeași gașcă reprezintă acum partidul Cârlanului.

Este oare singurul exemplu? Ciolacu a afirmat că psd este speranța unică a stângii. Numai că a uitat sateliții. Negoiță este dizident, și-a făcut partid. Adică, sanchi, critică psd, așteptând să fie reales pentru a reveni la matcă. Cârlanul e mai dur, el vrea să revină doar în postura de șef suprem. Nu a învățat nimic din politica măselelor stricate. O stângă în care cei mai bogați oameni cerșesc voturile celor mai săraci, a neșcoliților.

Am mai scris despre politica_comunistă (sper că este o cacofonie permisă, doar e vorba de rahați) a iepurașilor, a partidulețelor. Inducerea în eroare a alegătorilor. Sunt o mulțime de exemple prin țară de acest tip. Sper ca alegătorii să demonstreze că nu sunt proști cum zice Fii-rea.

În final, credeți că un primar conectat la mafie, așa cum rezultă din ancheta RISE, s-ar mai putea disocia de ea?

Foto: ziare.com.

5 comentarii la „Ba, p-a mă-tii

  1. Bună dimineața, neînduplecatule! 🙂
    Te tot rotești în jurul ”cozii” repetând aceleași idei!
    Nu amețești? 😉

    ”Adevărul privind cine-i corupt și cine nu”??
    Toți politicienii sunt corupți!
    Ai văzut și ”preacuratul, inocentul-corect”, Dănuț, are relații cu clanurile! 😛
    Ce să ne mai întrebăm de adevăr?? 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu