Excrementele președintelui

Pe vremuri era chiar o meserie – mâncătorii de că..t. Erau o grămadă de inși, bine plătiți, cu multiple avantaje, care o practicau cu zel. Erau și aspiranți care o practicau moca și mai zeloși, în speranța că vor accede și ei la lumea bună. Toți erau Zdrențele societății. Pe vremea aia nu se inventase încă_CAEN-ul, i-ar fi găsit probabil o denumire conspirativă.

Nu, nu este vorba despre niciunul dintre președinții noștri, nici de ceașcă, nici Dej. Am găsit un material despre rahatul lui Putin. Serviciile nebunului îl colectează din orice locuri nesecretizate, la care ar putea avea acces agenturili, cu scopul de a fi secretizat😀. Gândiți-vă ce operație complicată este dacă șeful e deranjat, dacă au uitat o picătură pe undeva! Nu știu dacă rușii au tehnologie proprie pentru analize ADN (probabil nu), dar se tem de ce-ar putea dezvălui o asemenea aparatură din rahatul președintelui. Dacă și-ar permite să mă plătească😀, le-aș spune eu ca să-i scutesc de toată daravera – este doar un ADN de Zdreanță de prin stepele sterpe ale Rusiei, din ăla de care au împrăștiat din belșug p-aci, prin România, de care nu mai putem scăpa, ADN de hoți, violatori, criminali. Nici vorbă de Călărețul de Aramă cum se aude că s-ar lăuda, doar un jeg nebun, Piticul Rău, ADN de mujic.

Același ADN cu al violatorilor, criminalilor din Ucraina, același cu cel al criminalilor lăsați prin România. Același ADN care se găsește în rahatul lui Ilici al nostru, mai dă-i Doamne zile să apuce măcar condamnarea, să-l văd murind de inimă rea, ADN de kaghebist.

Precum vânzătorii de benzină din Belarus și hoții de frigidere din Ucraina, agenții sovietici de pe vremuri din RDG erau obișnuiți în fundul curții (probabil și nebunul nostru), așa că, negăsind brusturi în Germania de Est, foloseau scrisori oficiale sau personale. Dar și acolo valoarea rahatului era cunoscută, iar agenturili rivale colectau hârtiile. Ce meserie scârbavnică, dom-le, d-aia merită serviciile salarii babane și pensii timpurii.

Se povestește că, în timpul vizitei lui Hrușciov în America, acesta, plecat să se ușureze, nu mai revenea. Alarmate, serviciile au plecat în căutare. L-au găsit la locul cu pricina unde rămăsese captiv. Povestea nu ne spune, dar eu cred că era vorba despre cele americane, fiindcă i-au zis Nikita Sergheevici, trageți apa. Așa a scăpat Nikita din capcană, ca orice rus, era obișnuit în fundul curții.

Așadar, Vladimir Vladimirovici nu mai aruncați lovelele, vă trebe la răzbel. Ca și la noi pe vremuri, secretul cel mare este tocmai acela că nu există niciun secret.

P.S. Mi-am adus aminte Marșul căcănarilorMândruța mea, cea albă ca și-o floare / se ca.ă_ca și-o … Dar ăștia ai lui Putin n-au cultură generală, iar nebunul nu e nici mândruță, nici albă, nici floare … De fapt, la el, nimic nu se transformă cum susține Marșul.

Foto: piuituri.ro.

Un comentariu la „Excrementele președintelui

Lasă un comentariu