Ce naște din pisică, … mănâncă

Sau, dacă vreți să scăpați de Zdrențele Roșii, trebuie filtrați puii lor infiltrați. Sigur că ați remarcat fuga spre roșu a mai multor posturi Tv și publicații care aveau o altă politică editorială. Unul din exemple este Realitatea. Problemele financiare cu falimente, renașteri sunt specifice patronului Păcuraru și pe la alte companii deținute. Alexandra, fiica patronului, sau Anca lu’ Horia nu surprind pe nimeni – sângele apă nu se face. Însă, emisiunile acestora menite a reînvia personaje de tristă amintire au un invitat permanent – Dorin Iacob, un personaj cu un glas calm, plăcut, cu un ușor defect de vorbire, cu o privire cum altfel decât albastră deasupra ochelarilor, sub o chelie rotundă.

El emite cugetări din planul secund, care încep, de cele mai multe ori, cu o nuanță contrară prim-planului, dar înșelătoare în final, ce mai, un personaj unsuros. Dar cine este acesta?

Înainte de ’89 a fost milițian. Unul care vorbește acum elegant. Dar și Coarnă vorbește destul de corect. Probabil că am un fix cu exprimările incorecte ale Ciumei. Din ’90, SRI, șef de cabinet, om de încredere al lui Măgureanu (Imre Asztalos – cu conexiuni kgb). Din ’98 rămâne cu Asztalos la PNR (partidul național – tot ce izvorăște din kaghebe este profund patriotic) – vicepreședinte. PNR a fost înghițit de PD cu tot cu kaghebe, dar unde lipsește?

La PD, devine secretar executiv, colaborator apropiat al lui Băse, încă de când venea la primărie (vă aduceți aminte sloganul cu vin). Apropierea a continuat la Cotroceni, a fost persoana de contact a lui Hayssam în criza ziariștilor răpiți. L-a susținut pe Băse în dosarul flota și procesul Petrov.

Firma lui a luat credit Bancorex pe care nu l-a returnat (peste 1.250.000 $) și a fost preluat de AVAB, adică de buget. Dar D.I. este acum un liniștit și așezat om de afaceri (cine poate ști de care), oricum prosper cu mai multe firme. Mai are la activ un scandal de hartuire sexuală cu arestare în Anglia din 2016 (mediafax). Vedeți de ce-l critica pe Cîțu că a condus băut.

Nu am informații privind părinții (pe unde i-a căzut buricul cum zicea soacră-mea), dar trebuie să fie un caz asemănător Rafila. Desigur, omul nostru, cel cu ochi albaștri, alături de Alexandra și Anca, este formator de opinie.

Acum, cred că aveți cheia potrivită pentru a interpreta dezvăluirile invitatului permanent.

Foto: paginademedia.ro, stiripesurse.ro.

2 comentarii la „Ce naște din pisică, … mănâncă

Lasă un comentariu