Iar cu ADN-ul

De câte ori văd pe careva cu o aparență mai spălată băgat în clica Ciumei Roșii, mă întreb oare ce-o avea de ascuns, fiindcă sigur are ceva. Am scris asta legat de originea sănătoasă a lui Rafila. Iată că mai avem o confirmare.

Cristian Diaconescu este tipul ăla care se plimbă pe la Tv, de sorginte psd, dar aparent mai spilcuit decât clica de origine, doar aparent. A fost în anturajul mai multor jeguri de frunte psd, apoi UNPR, până ieri șef la PMP. Înainte de întâlnirea cu Simion, s-a întâlnit cu Grațiela Leocadia Gavrilescu – sigur v-o aduceți aminte din compania lui Veo. O navigatoare de profesie (iar am găsit formularea pudică) – PUR, PNL, PLR (PNM), ALDE, acum în PUSL luntrea lui Felix. Comunicatul a fost neutru, dar discuțiile au fost evident aceleași ca acelea cu Simion. Acum, Leocadia a ridicat și ea acum glăsciorul – me too, eu așișderea pe geto-dacă.

Dar, care-i treaba cu falimentarul PMP? Păi, chiar dacă nu vă vine a crede, este al treilea la aleși locali. Nu cred că se bate cineva pentru Băse. Totuși, Cristi s-a gândit că are ce vinde. Așadar, înțelept grăita ăla de la Judecătoria S4 prin ’88 în fișa de aprecierepermanent preocupat de pregătirea politică și profesională, fiind cursant al Universității de Marxism din cadrul Cabinetului Municipal de Partid”. Cu adevărat un bun cursant.

Revenind, mereu rămân uimit de efectele ADN-ului și de înțelepciunea geto-dacică:

  • sângele, apă nu se face
  • așchia nu sare departe de trunchi
  • ce naște din pisică, șoareci mănâncă.

Foto: antena3.ro.

9 comentarii la „Iar cu ADN-ul

    • P.S. Se pare că profesorul s-a răzgândit. Scriu așa fiindcă nu cred că au îndrăznit să se joace cu numele lui fără acord. Indiferent de cauza răzgândirii a făcut foarte bine.🙂 Dar și-a câștigat un urmăritor. Din păcate, relația de comunicare Blogspot-WP nu este grozavă.

      Apreciat de 1 persoană

      • Da, chestia WP-Blogspot m-a facut sa imi fac acest blog si sa il cam abandonez pe celalalt. Are un blog pe care nu il urmaresc ? Shame on me, ca sa zic asa …

        Nu cred ca e vorba despre vreo razgandire, cred ca nu era o oferta serioaasa a PCR (in sensul in care am comentat in postarea mea de azi, despre celebrarea „ziua momentelor penibile”. Inteleg ca s-a vanturat si ideea ca ar fi fost testat si rectorul dar acesta ar fi dezmintit in direct la A3 (nu urmaresc decat in situatia in care stiu ca e un subiect anume sau daca nimeresc pe cand zapez). Cine stie ce abordari or fi avut cei de la PCR? Dar era limpede ca aripa PSD era cea care voia sa impuna candidatul, asa cum SUA impune secretarul general NATO.

        Apreciat de 1 persoană

    • Mulțumesc foarte mult, sunteți amabil. Fiecare pagină o public în două variante – post și page. Post este cea care generează notificările de publicare și apare automat în reader. Page nu afișează data și nu generează notificări reader. Post se inserează automat pe a doua poziție din meniul HOME, cele mai vechi trecând în pozițiile 3, 4, … Page își generează automat meniu, pe ultima poziție. Din când în când (altădată o făceam imediat) reordonez meniul pe capitolele mari.

      Apreciază

Lasă un comentariu