Iar cu ADN-ul

De câte ori văd pe careva cu o aparență mai spălată băgat în clica Ciumei Roșii, mă întreb oare ce-o avea de ascuns, fiindcă sigur are ceva. Am scris asta legat de originea sănătoasă a lui Rafila. Iată că mai avem o confirmare.

Cristian Diaconescu este tipul ăla care se plimbă pe la Tv, de sorginte psd, dar aparent mai spilcuit decât clica de origine, doar aparent. A fost în anturajul mai multor jeguri de frunte psd, apoi UNPR, până ieri șef la PMP. Înainte de întâlnirea cu Simion, s-a întâlnit cu Grațiela Leocadia Gavrilescu – sigur v-o aduceți aminte din compania lui Veo. O navigatoare de profesie (iar am găsit formularea pudică) – PUR, PNL, PLR (PNM), ALDE, acum în PUSL luntrea lui Felix. Comunicatul a fost neutru, dar discuțiile au fost evident aceleași ca acelea cu Simion. Acum, Leocadia a ridicat și ea acum glăsciorul – me too, eu așișderea pe geto-dacă.

Dar, care-i treaba cu falimentarul PMP? Păi, chiar dacă nu vă vine a crede, este al treilea la aleși locali. Nu cred că se bate cineva pentru Băse. Totuși, Cristi s-a gândit că are ce vinde. Așadar, înțelept grăita ăla de la Judecătoria S4 prin ’88 în fișa de aprecierepermanent preocupat de pregătirea politică și profesională, fiind cursant al Universității de Marxism din cadrul Cabinetului Municipal de Partid”. Cu adevărat un bun cursant.

Revenind, mereu rămân uimit de efectele ADN-ului și de înțelepciunea geto-dacică:

  • sângele, apă nu se face
  • așchia nu sare departe de trunchi
  • ce naște din pisică, șoareci mănâncă.

Foto: antena3.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s