Salvați-o pe Șoșo

M-am dus în bucătărie să fac o cafea” a descris M-me Șoșo momentul în care elita mondială, conspirația iudeo-masonico-comunistă, reprezentată de o italiancă, un turc și un sârb, desigur printr-o sculă trădătoare românească, a declanșat operațiunea de cucerire a apartamentului dânsei. Ce cafea, mă veți întreba. Vă garantez eu că duamna știe să prepare o cafea grozavă cu mult caimac, după o rețetă turcească, fiindcă duamna nu are sentimente xenofobe. Asta nu înseamnă că rușii nu știu să facă o cafea și mai bună, dar rețeta cu nechezol o știu toți proștii, iar dânsa e senator al României. Lasă că o să vină și vremea aia când cafeaua rusească va deveni din nou obligatorie.

Marea apărătoare a drepturilor românilor a declarat că „suntem conduși de niște trădători care nu apără cetățenii români” de agresiunea ocultei mondiale.

De cealaltă parte, italianca și ceilalți venetici au fost duși la miliție pentru verificarea actelor și a buzunarelor că, știți cum sunt ăștia, drogați. Nu, n-au fost reținuti acolo multe ore, ei n-au vrut să plece  fiindcă doreau să înlăture orice suspiciune că ar fi ciordit nimicuri din apartamentul duamnei. Și nu este adevărat că au fost tratați ca niște infractori, purtătorul de cuvânt, același frumușel de pe vremea numărului suedez, a declarat că poliția a acționat legal, respectând cele mai înalte standarde.

Lăsând gluma deoparte, m-am prăpădit de răs uitându-mă la Tv, aducându-mi aminte cum m-au tratat pe mine, contribuabilul care-i plătește, ca pe un infractor deși, aveam calitatea de parte vătămată.

Într-un plan secund, Cristi Danileț a fost scos teoretic din sistem. Au ieșit la iveală și alte fapte grave ale acestuia. Spre exemplu, și-a dat în judecată propria fiică ce avea frageda vârstă de 11 ani. De fapt, ca orice alt om, ceruse recalcularea pensiei alimentare. Este clar un ciudat, dar eu sunt ultimul care l-aș putea blama pentru asta. Apoi, cred că oamenii justiției noastre au  nevoie tocmai să iasă nițel din tiparele ultimilor 70 de ani. Mai ales că îmi aduc aminte de mai multe scandaluri cu înalți magistrați, filmați acum nu multă vreme, la masă cu infractori cunoscuți, cu paharele în față. În ciuda scandalurilor, CSM nu s-a sesizat atunci, respectivii (magistrați și infractori) sunt bine-merci, probabil continuă chiolhanurile.

Dar cel mai important dom-le, este s-o apărăm pe M-me Șoșo, fiindcă și ea ne apără pe noi, singura care apără drepturile noastre și, iată, se sacrifică pentru noi, pentru țară.

Foto: stiridiaspora.ro.

 

Lasă un comentariu