Definiția psd a IMPOSTURII

Ultima postare – Cei ce muncesc – a ieșit prea lungă, nu cred că cititorii au avut răbdare și pentru final. De aceea, vă ofer din nou definiția imposturii din înțelepciunea Olguței Vasilescu care spune lucrurilor pe nume referindu-se desigur la guvernul anterior. Și, nimeni nu poate nega faptul că are o voce reprezentativă pentru psd, știe ce vorbește:

„doar niște neica-nimeni, o adunătură de hoți și de proști care într-o țară normală ar fi reprezentat drojdia societății. Și când spun asta nu exagerez deloc, pentru că eu știu ce vorbesc!

I-au mințit pe români non-stop în cele 6 luni cât au fost la guvernare, au încercat să legalizeze hoția, să desființeze pușcăriile și să își umple buzunarele cat mai repede.

Mulți dintre ei aveau mari dificultăți în a se exprima corect și coerent în limba română, dar își dădeau aere de poligloți pe la reuniunile internaționale.

Nu îi ducea capul să facă nimic din proprie inițiativă, toți erau manevrați de la spate de fel de fel de grupuri de interese. Însuși Grindeanu era manipulat de un infractor dovedit, condamnat de justiție.

Pentru toate aceste motive vă cer azi să fiți uniți în jurul domnului Dragnea, pentru a demite acest guvern-marionetă și a-l înlocui cu un altul.”

Mai este ceva neclar 😦?

impostor

4 comentarii la „Definiția psd a IMPOSTURII

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Sărbători | Născut pe lista neagră

  3. Pingback: De-ar fi să mă mai nasc odată … | Născut pe lista neagră

  4. Pingback: Impostor | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu