Atenție mare la patrioți!

Am tot scris despre fățarnicii patrioți. Aceia care scriu pe situri cu denumiri patriotice, motive istorice, geto-dacice, profund religioase, cu nostalgii bruște legionare sau pioșenie față eroii anti-comuniști. Acestea sunt teme abordate patriotic de sputnik și sateliții lui de mai mulți ani. Sunt menite a stârni viscerele vajnicilor traco-geto-daci altoiți de romani.

Teme reluate de psd și sateliții lui, de persoane publice din aceeasi sferă. Nu cred că ați uitat deja cuvântările sforăitoare ale lui dracnea scrise de Pleșoianu (admirator al Rusiei) cu fraze în engleză ca să priceapă tot prostul sau ale Vasilicăi, probabil ale aceluiași autor, toate despre dorința noastră arzătoare de a fi suverani. Ahhh, ce mai fluturau tricolorele. Nu degeaba o declarase sputnik femeia anului pe Veo stârnind poftele carnale ale tuturor patrioților. Ce tremur o cuprindea pe mama Vasilica, cât pe ce să-i cadă cocul.

Numai că veni Șoșo, cea aurită, care i-a umbrit pe toți – cât curaj, cât patriotism, cătă dragoste  de patria pe care cu cinste o reprezintă ca senator. Și, ce bine-i șade înfășurată-n tricolor, e minunată. Câți proști au urmat-o, unii și-au dat viața pentru ea murind de COVID căci, doar ea e nemuritoare și atotștiutoare.

Iată că toți acești mari patrioți ai sputnik s-au dovedit trădători. Asta nu înseamnă că trădarea lor nu este patriotică. Căci tot ce fac ei este doar patriotic. Un idiot a adus și în parlament un film de propagandă al nebunului. Oare, cu sputnik și siturile rusești blocate, de unde-și procură propaganda de aici filmulețele? Poate știu serviciile noastre dacă n-or fi și ele pline de patrioți. La urma urmelor, dacă în parlament și la parlamentul UE sunt reprezentați, de ce n-ar fi și în servicii?

Numai că am ajuns la momentul adevărului. Rusia a invadat Ucraina. O grămadă de troli au invadat și ei internetul, mai ales grupuri posibil debile. Zelesnsky a provocat Rusia și a pus-o într-o situație groaznică fiindcă e sclavul NATO, și-a sacrificat poporul ca să servească SUA, sluga, comediantul, … Acestea sunt motivele cele mai frecvente.

Mă întreb și eu – de ce nu i-or fi întâmpinat cu flori pe ruși? De ce l-au ascultat pe evreul nazist? Nu era mai bine să fi fost cuminți, în banca lor, chiar fără flori? De ce nu s-au oferit singure ucrainencele?

Motivul este că ucrainienii n-au uitat anii ’30 cu holodomor-ul, nici epurările de după 1944. Rușii, indiferent de flori, ar face aceeași epurare în Ucraina. Prin epurare se înțeleg execuții, lagăre-gulaguri, deportări, pușcării, frică și teroare pentru a se ajunge la omul nou, adică omul lor.

La urma urmelor, toți patrioții ăștia, ce vor să arate? Tocmai asta – că sunt oamenii lor, ai rușilor. De ce? De lași, de trădători, de josnici, de Lepre.

Foto: telekomsport.ro, cnn.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s