Tractoriști din toate țările …

Nu se poate să n-o fi auzit p-aia cu proletarii. Conform acelorași idioți, tractoriștii erau muncitorii veniți în ajutorul păturii țărănimii muncitoare pentru a o ajuta să lucreze mai ușor și mai spornic glia, pentru ca toți – muncitori și țărani – să avem ce bea și crăpa. Remarcați frecvența derivatelor cuvântului muncă. Pasămite, noi, cei mulți, munceam, nu furam. Sau, nu gândeam? Na, că am uitat cum e corect.😀

În sfârșit, tractoristul în discuție era un personaj șters al pesedeului. De altfel, și în partidul mamă a fost la fel, ca fiu de primar comunist, primul loc de muncă stabil a fost director la conserve Caracal – dosar beton. Odată cu evenimentele din Caracal s-a aflat că el și familia lui fac și desfac prin Olt. Și, cine trăiește în Românica, știe ce înseamnă asta.

Ei bine, tractoristul nostru a comis-o – „Cei mai minunați oameni sunt pesediștii din toate partidele politice din această țară”. Gura păcătosului, adevăr grăiește.

Situația este un blestem pentru Românica ultimilor peste 75 de ani. Cu excepția celor veniți de la Kremlin gen Ana Pauker care erau de meserie aparatcik, ne-au tot condus, ba un electrician, apoi un cizmar și tot așa. Mai nou, toți cizmarii, chiar dacă și-au luat bacul după 35 de ani, au doctorat, măcar unul. Cizmarul primordial nu-și luase bacul.

Astăzi, dom’ profesor și-a dat în sfârșit demisia – din cauza lui KWI. Sigur, doar nu era să dea vina pe ADN-ul noroios care-i curge prin vine. Astăzi, deoarece agenda încărcată nu i-a permis să o facă mai devreme. Un Dorel mai puțin, doar unul.  Mi-aduc aminte de un prim-ministru care a demisionat supărat, abandonându-și complet agenda, victima fiind prim-ministrul Japoniei dar, în primul rând a făcut de răs România. Ei, acu își face agenda pentru NATO, e candidat. Oare are alt ADN decât dom’ profesor?

Închei cu chemarea la luptă:

Tractoriști din toate țările, uniți-vă! Proletari nu mai există de mult.

Foto: hotnews.ro, impactio.com, kmkz.ro.

Lasă un comentariu