Susținătorii ciumei

Sunt sigur ca ați privit consternați „marile” manifestări electorale psd-iste. V-ați uitat desigur la calitatea oamenilor aduși (nu sosiți) cu autobuzele, poate tot dezgustați.

Recent, CTP a făcut, mai în glumă, mai în serios, propunerea introducerii obligației bacalaureatului pentru dreptul de a vota. În fond este vorba de a avea alegători informați, cultivați, care votează în cunoștință de cauză, care nu reprezintă doar o masă de manevră pentru șmecheri.

Vă rog să vă gândiți și cam care a fost masa pe care s-au bazat comuniștii la venirea tancurilor sovietice, ce fel de oameni erau. Inițial, nu a fost vorba despre alegători, comuniștii au pierdut alegerile din 1946, primele la care a ieșit „soarele”. Dar a existat o masă de manevră care a permis toate samavolniciile care au urmat, toate crimele, tot prăpădul. Această masă de manevră a înlesnit și fraudarea acelor alegeri, au fost nu numai complici la distrugerea Societății românești, au fost actori principali, au fost o parte a criminalilor.

Dar, cum a fost și cum este astăzi manevrată masa de manevră a ciumei, zdrențele roșii? Deși îmi provoacă dezgust, ba chiar o scârbă viscerală, ascult atent totdeauna spusele fruntașilor psd-iști, ale păpușarilor. Sunt cuvinte menite a scoate, a întărâta, pornirile întunecate, lăuntrice, mizerabile ale caracterului uman. Aș spune că, în ultimul an, acest discurs este foarte evident, este pe față.

Vă citez din discursul lui ceașcă de pe 21 dec. 1989:

„Am hotărât să majorăm pensiile minime de la 800 la 900 de lei. Am hotărât, totodată, ca pensia de urmaș să fie majorată cu 100 de lei. Vom crește, de asemenea, ajutorul social de la circa 500 la 800 de lei.”

Nu vă sună cunoscut? Mai citez:

„vor să distrugă integritatea și suveranitatea României, să oprească construirea socialismului, să pună din nou sub stăpânire străină poporul nostru. De aceea trebuie să apărăm, cu toate forțele, integritatea și independența României.”

Ei bine, se pare că de 70 ani nimic nu s-a schimbat. Aceleași ciozvârte aruncate, aceleași pedale apăsate, același discurs fals patriotard și, desigur, aceeași masă de manevră.

Mă uit la declarațiile sforăitoare de la Tv ale mahărilor psd și mă întreb cu spaimă, de unde atâta siguranță optimistă privind rezultatul alegerilor? Nu cumva (dacă tot nu s-a schimbat mare lucru) au pregătit o fraudare masivă ca în ’46? Nu-i credeți capabili?

Privind masa de manevră, este oare vorba numai despre incultură? Nu cred. Eu am cunoscut oameni de la coarnele plugului, care n-aveau școală mai deloc, care crescuseră pe timpul comuniștilor, dar aveau o gândire limpede și rațională.

Sigur că școala, educația, cultura împiedică clișeele josnice lansate de păpușarii psd. Din cauza asta învățământul românesc este menținut la un nivel atât de jos.

Revenind la punctul de plecare, este posibilă o selecție a alegătorilor? Și dacă da, pe ce criteriu?

Cred că mai avem de așteptat vreo 50-100 ani până când știința va izola în ADN genele caracterului. Doar așa vom putea scăpa de zdrențe.

Această prezentare necesită JavaScript.

2 comentarii la „Susținătorii ciumei

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Cetățeanul turmentat | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu