Am votat, mă duc cu partidul, atâta știu eu

Am tot scris despre incultura și analfabetismul din administrația țării, de la primăriile de comune la parlament – Non-valori, Semidocți, Gura păcătosului …, Sexul anal, Cenușă este totul – ierarhia – dar este un subiect inepuizabil. Oricând ai ocazia să rămâi cu gura căscată.

Zilele trecute mi-a căzut sub ochi un link Nu m-am uitat, dar mă duc și mă uit și vin înapoi!. Nu incompetența acestui om m-a uimit, ci nepăsarea, indolența lui. Sceneta cu „mă duc și mă uit și vin înapoi” este de un penibil întrecut doar de „Mihaela dragostea mea” și sinuciderea lui Bombonel.

Dar Octavian Goga, deputat independent asociat PSD, fost PMP, fost UNPR, fost pădurar, licențiat la Spiru Haret Brasov în 2012 (la 44 ani) nu este singurul. Din lista semnatarilor pentru codurile consacrate hoției pe care am republicat-o și eu în Ciuma roșie, mai extrag la întâmplare:

  • Ion Ganea, senator independent afiliat PSD, fost securist, absolvent de Drept al Universității București (așa era pe atunci – securiștii trebuiau să absolve dreptul, dar nu cred că era posibil să nu-l absolve)
  • Cornel-Cristian Răzmeriță, senator PSD, absolvent al dreptului din Universitatea Bioterra la 37 ani, autorul declarației „… nu mă pricep. Am votat, mă duc cu partidul, atâta ştiu eu”
  • Viorel Salan, senator PSD, absolvent la 32 ani al Academiei Militare, în 1985 comandant de pluton în trupele de miliție (actuala jandarmerie)
  • Ștefan Mihu, senator PSD, absolvent al liceului Mircea cel Bătrân Constanța (fiecare pădure cu uscaturile ei) 1972, absolvent cu greu ASE contabilitate 1985
  • Miron Smarandache, senator PSD, licențiat în economie la Craiova 1984.

Dacă-i analizăm pe toți semnatarii ne-ar lua foarte mult timp și nu merită. Pot doar să vă asigur că 95% dintre ei sunt de această teapă. Foarte interesanți sunt cei de pe lista minorităților, poate altă dată.

Și-acu, stau și mă gândesc – oare de ce Spiru Haret ăsta, întâi a creat învățământul superior romanesc și acum ne distruge țara?

Un comentariu la „Am votat, mă duc cu partidul, atâta știu eu

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu