„Am întrebat 100 de români”

Ce ți-e și cu statisticile astea! Vrem, nu vrem, ne guvernează viețile. E suficient un click. Dar câte dăm zilnic. Oare numai click-uri? Paginile vizitate, timpul de examinare a unei pagini web – cine știe să interpreteze datele, știe mai multe despre dvs. decât cunoașteți, decât conștientizați sau decât sunteți dispuși să recunoașteți, să acceptați.

Soft-uri elaborate, matematici speciale spun totul despre dvs., sunt cu dvs. în cele mai intime momente, știu ce faceți, unde vă duceți, în ce magazine intrați, ce număr aveți la pantofi, cu cine și unde vă întâlniți live sau virtual, cât timp petreceți împreună. V-ar putea măsura pulsul și trage concluzii privind relația pe care o aveți.

Gaură de șarpe? Nu există niciuna suficient de adâncă. A ieșit porumbelul, dus este – era comunicațiilor. Sateliții vă pot urmări și grimasele. Hoții cei mari își publică zilnic pe blog înțelepciunile.

Sondajele îi anunță din timp pe unii că nu vor mai ajunge în parlament, partide care vor rămâne pe afară. Armate de postaci vor să schimbe realitatea. Chiar și șpăgarii încearcă să scape astfel.

Eu, am întrebat 100 de români dacă vor anticipate, ce credeți c-au răspuns cei mulți?

P.S. Nu erau cei 100 de la Baia Mare.

Foto: reddit.com

2 comentarii la „„Am întrebat 100 de români”

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s