Jandarmeria din Românica

Alături de alte noutăți, aflai în seara asta că jandarmerica din Românica dorește aprig să  devină inițiator de legi, chiar a avansat un text cu acest titlu (Lege), care trebuie să fie „baza” pentru o nouă lege privind protestele.

Legea fundamentală menționează libertatea completă și necondiționată a protestelor. Articolul nu include nici un fel de limitare, spre onoarea celor ce au redactat Constituția. Știu că pesedeii îl au pe Iorgovan pe care l-au intitulat părintele constituției. Dar eu l-am cunoscut bine pe liberalul Dan Amedeo Lăzărescu care a refuzat postul liniștit și onorant de ambasador la Vatican fiindcă se urmărea îndepărtarea lui de la redactarea Constituției.

Susținătorul ideii legislative, plină de restricții neconstituționale este col. Bogdan Enescu. Trecând peste limitele de vocabular ale col. Enescu, avem noroc pentru că nu există vreun sfânt Bogdan. Ar fi un dezastru în MI de Sf. Bogdan. Despre D-l Enescu, ce să vă spun, a intrat la Academia de Politie în ’92, v-am mai spus că formularul de cadre pentru admitere era același din comunism. Spre cinstea dumnealui, nu s-a pretat la un doctorat din alea, despre care v-am tot scris. Oricum, propunerea dumnealui (este șeful jandarmeriei din Românica), dincolo de neconstituționalitate, este conform formularului de cadre la momentul admiterii la Academia aia. Voluntar folosesc termenul peiorativ Românica, încălcând proiectul lui ilegal intitulat Lege.

Altfel, nu pot să nu menționez prototipul arivistului TuDorel care pozează acum în victimă. Totuși, îmi aduc aminte perfect de satisfacția de pe figura lui și din privirea ochilor lui când se străduia s-o dea jos pe LCK. Cât zel manifesta. Cred că împletea plăcutul cu utilul – își satisfăcea propria pornire, îndeplinind zelos în același timp dorințele șefilor. Victimizarea prezentă se datorează pericolului de a pierde o parte din situația aducătoare de venituri.

Mai enumăr iresponsabilitatea majorității parlamentare, reprezentativă pentru nimeni, care încearcă să submineze oricum bugetul, consecința fiind posibila devalorizare a leului – vă mai aduceți aminte anii ’90?

Nu înțeleg de ce suntem împiedicați a sărbători Trianonul fără patriotismul emblematic al lui Nicolae (Sexul anal) și Corlățean (acela cu alegerile prezidențiale din străinătate 2014). Egoiști. Ar fi trebuit să-l implice și pe generalul izmană și pe Pleșoianu, marele patriot promovat de Moscova prin Sputnik. Patrioții psd au lansat fake-ul conform căruia MAE a interzis manifestările privind Trianon – am ascultat dezmințirea. Cred că vor aburirea după povestea cu UDMR-ul.

Aștept să văd cum se va reveni asupra modificărilor aduse deja justiției la dorința lui dracnea. Am mari rezerve privind această probabilitate.

În rest, JOS CIUMA ROȘIE!

2 comentarii la „Jandarmeria din Românica

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Se-xo-logia salvează România | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu