Audiențe

După cum v-am mai mărturisit în Păcatele, cred că, scriind/postând pagini sunt un păcătos. Eu și toți cei care scriu o fac pentru ca rândurile lor să fie citite de careva. Ori, asta se numește vanitate. Chiar dacă tematica aleasă este educativă sau militantă (către un scop benefic – asta e o afirmație subiectivă), deci postarea ar fi o faptă bună, vanitatea o umbrește (am mai scris despre acest dualism Confesiune).

WordPress.com, gazda blogului meu, oferă o serie de conexiuni cu diferite site-uri să zicem „de socializare” pentru obținerea unei audiențe. La asta se adaugă utilizarea conturilor de Facebook ale unor prieteni (pe al meu mi l-au blocat niște PSD-iști), postări în grupuri FB cu tematică apropiată de opiniile mele. Spre satisfacerea vanității, WordPress oferă informații aspra traficului.

Postez destul de constant câte o pagină pe subiecte de actualitate, dar și pe tot felul de alte subiecte, inclusiv călătorii. Orice aș scrie, nu mă pot abține să nu arunc măcar o săgeată otrăvită către situația mizerabilă pe care ne-au adus-o tancurile sovietice în ’44 și de care nu izbutim să scăpăm, adică subiectul politic este omniprezent.

Deși, în general, îmi ating traficul propus, nu cred că-mi realizez și scopul. Paginile mele ar fi utile dacă ar fi citite de nehotărâții, dezamăgiții PSD, de nostalgici, de cei care nu și-au găsit un echilibru politic. Mi-ar plăcea să mă citească cei care nu-și mai aduc aminte de lipsurile pe care le-au trăit înainte de ’90, de câți oameni au suferit închisori, lagăre, Bărăgan, de câți prunci și femei au fost nenorociți. Aș vrea să fiu citit de oamenii care n-o duc bine nici astăzi fiindcă n-au serviciul dorit, fiindcă se bucură pentru 100 lei la pensie omițând că asta produce doar inflație și venitul lor real scade, oamenii care, fiindcă n-o duc cum și-ar dori, preferă să vadă cât mai mulți în situația lor, capra vecinului producându-le o mizerabilă alinare.

Sunt cel mai exigent critic al meu. Nimeni nu poate produce numai pagini bune. Chiar cu o bună dispoziție și inspirație, poate ieși o pagină slabă. În plus, din comoditate, nu utilizez totdeauna aceleași mijloace de promovare a paginii, ceea ce influențează traficul.

Trebuie să vă spun că, la aceeași difuzare a unei postări, traficul este marcat în primul rând de titlu și, eventual, de imaginea principală.

De aceea, aștept cu nerăbdare să vad ce fel de sex va mai produce politica romanească, Sexul anal și Sexul oral fiind subiecte deja epuizate.

China's Sex Dolls Factory

Un comentariu la „Audiențe

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu