De la soluția imorală, la majoritatea toxică

Sigur vă mai aduceți aminte de soluția imorală, Felix vice-premier. Atunci Băse a dorit și planificat prima oară anticipate. Dar Tăriceanu a ținut la scaunul lui, ulterior a confirmat dragostea de scaun. Dar nu uitați că politica este prin definiție un compromis.

Nu vă ascund că principalul reproș pe care-l adresam Mutulacului era tocmai ceea ce i-a determinat porecla. Îl doream mai jucător. Ei bine, de vreun an încoace, Klaus a renunțat treptat, a început să iasă des la rampă și, iată, acum iese zilnic. Astăzi a fost comparat răutăcios cu Vadim. Desigur, eu nu l-am agreat pe Vadim, era mult, mult prea roșu. Ca orice escroc de calitate, Vadim era un fel de „la microfon, melodia preferată„, spunea ceea ce simțea că interlocutorii doreau să asculte. Nu cred că el credea în ceva. Dar își practica meseria cu talent. Oricum, dacă există UDMR, trebuie și PRM. De altfel, știți că psd are pui din prm. Cel mai reprezentativ – Olguța. După osanale ridicate lui Liviu, l-a scuipat și a continuat cu Veo, până a îngropat-o, apoi i-a căzut la picioare lui Ciolacu – așa e pe la ei.

Dar ce facem cu parlamentul, ba imoral, ba toxic? O fi și ăsta un blestem al nostru? Nu, de fiecare dată problema au fost Zdrențele Roșii. Păcat că nici atunci, nici acum nu au fost posibile anticipatele. Soluția suntem doar noi, cei mulți. Tot noi i-am putea reduce la 300.

Revenind la subiect, mi-a plăcut declarația politică a lui Iohannis, mi-a plăcut și utilizarea câtorva cuvinte ungurești. El nu prea are umor, dar acum a avut, probabil involuntar.

Foto: captură de ecran digi24.ro

3 comentarii la „De la soluția imorală, la majoritatea toxică

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Secretul | Născut pe lista neagră

  3. Pingback: Majoritatea nocivă | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu