Mortul viu

M-am uitat nițel la dracnea, alt interviu cu fătuca lui Horia și fosta nevastă a proprietarului jurnalului oficial al sufrageriei. Repeta scena în care povestise odată cum a fost urmărit de niște ucigași plătiți. Desigur, același dracnea care nu privește în cameră, nu te privește în ochi, pupilele sar stânga-dreapta, ridică mereu din umeri, nedumerit. După frecvența amintirii pușcăriei, rezultă cât de tare îl apasă încă. Alte obsesii au fost Iohannis și străinii. Interviul era aranjat, nu direct, așa cum încerca să sugereze, deoarece pe titrare apăreau ințelepciunile pe care urma să le debiteze.

Pe scurt, tot ce se intamplă în țara asta este dictat de KWI, cel pe care alții îl învinuiesc de adormire. Toți, inclusiv psd, îi sunt supuși. Toți, inclusiv psd, dau totul străinilor. De aceea el a încercat să prezerve Belina doar pentru el, ca să nu ziceți că e hoț. În rest, statul paralel cu care el a stat la masă, dar noi toți, fiecare dintre noi, am stat sau stăm la masă cu statul paralel. Sunt destul de consternat că el, deși a stat la masă cu ei, nu a reușit să păstreze Belina pentru el în numele nostru, al tuturor. Pe de altă parte, dacă am stat și eu la masă cu statul paralel, înseamnă că îs un prost, am pierdut ocazia vieții de a deveni om (omul ăla din legea lui om – fii om cu mine ca să fiu cu tine).

Partidul lui este gata înființat de patru oameni simpli, dar curajoși și, mai ales, patrioți. Vor avea loc în el toți patrioții marginalizați de psd. Nu ne-a spus dacă a stat în celula sfințită de Bombo, dar acesta este un mare patriot – sunt de acord, și eu am scris la fel. Tot patrioți, tot mari sunt și Vanghelie (acela cu garanția universală a gunoaielor) și generalul izmană (proprietarul sufrageriei).

Rezerva de patrioți fiind uriașă, precis va găsi clienți pentru partid. Problema sunt doar proștii care să-i voteze. Graba este mare fiindcă, deși s-a dat tot, a mai rămas câte ceva.

Până la urmă, plictisit de atâtea noutăți, am schimbat canalul nimerind peste un film +60.

Foto: bitpress.ro

Lasă un comentariu