Sfârșitul panaramelor


M-a dezamăgit Găbița. N-a știut să piardă. Ca o panaramă, n-a oferit un punct de vedere, o acceptare a situației decât pe FB. S-a văzut din nou că nu este decât o cititoare de prompter cu statut de panaramă. Mizând pe falsa diferență mică afișată de Antene, Gabi așteaptă o minune din măsluirea de ultimă oră a voturilor arătând că educația primită de la bunicii ei, aceia bucuroși de sosirea tancurilor sovietice, o limitează la 1946, an în care nici morulă nu era. Iată nivelul persoanei care visa șefia psd și, poate, președinția.

Vom vedea ce va mai fi, Nicușor se va întâlni cu imensul aparat creat de Fii-rea, căruia speră să-i facă față cu un audit. Va trebui să aleagă cu grijă auditorii, sper să nu nimerească impostorii de Voluntari.

Dacă eu sunt mulțumit? Rezultatele sunt oarecum acelea pe care le-am prezis într-un comentariu. De fapt, este o semi-victorie. Sper ca electoratul să perceapă tot așa. Votanții stângii s-au prezentat disciplinați la urne. Numai că, de data asta, politica iepurașilor practicată de psd, i-a mai derutat pe proprii electori – „noi cu care să votăm„. Este una din cauzele pentru care au pierdut voturi pe măna lor. Data viitoare vor fi mai unitari, vă garantez.

De partea cealaltă, votanții dreptei au fost prea comozi. S-au mai mobilizat, dar nu cine știe ce. Sper ca victoria nu prea grozavă și circul pe care-l va face zilele viitoare psd, Bulibașa, prezentând înfrângerea ca pe o victorie, să mai ridice cota frustrării, factor determinant al prezenței alegătorilor dreptei la vot. Poate, psd ne va face o surpriză plăcută. Poate, o moțiune de cenzură cu dărâmarea guvernului minoritar. Poate, dă Doamne, o suspendare a Președintelui. Poate o altă greșeală mai mică, suficientă pentru a mobiliza electoratul, adică ultima greșeală.

Poate minimizați. Locale, ce mare scofală? Fără să vă pot furniza date concrete, pot să vă declar că, într-o mică localitate, costul a fost peste 3 milioane de EUR, cache, bani negrii. Și e vorba de oameni pragmatici, care urmăresc profitul, adică este o afacere foarte rentabilă.

Totuși, cei care au votat dreapta au trecut peste toate insinuările nocive în mentalul colectiv lansate de psd. Teoriile conspirației de tot felul, cancelariile vestice cărora le-am face jocul în loc să practicăm țonțoroiul sub bagheta Kremlinului, agravarea epidemiei atent stimulată de zvonistica psd – măștile vă ucid, dar mai ales, sentimentul zădărniciei pe care s-au străduit din greu să-l inducă electoratului – toți suntem la fel de hoți, stați pe mâna noastră că știm. Desigur, nu trebuie uitată antena 5G pe care onor Gabi o flutura spre amețirea noastră unduindu-și posteriorul.

Nu am dat totul acum, dar dacă doriți într-adevăr dispariția Ciumei Roșii, trebuie mai mult la parlamentare.

8 comentarii la „Sfârșitul panaramelor

  1. PANARAME SUNT CEI CARE LE-AU FACUT PE ACESTE DOAMNE PANARAME .ACESTEA IN PRIMUL RIND SUNT FEMEI, SOTII, MAME SI FEMEILE CARE AU FACUT CEVA PENTRU TARA ASTA NU AU DORMIT IN PARLAMENT CA ALTI TOT RESPECTUL PENTRU ELE IAR DOAMNA FIREA SA TINA CAPUL SUS FOARTE BINE CA A PIERDUT SA-I LASE PE ACESTE MINUNE CARE AU CISTIGAT SI VOM AVEA CE AM ALES CEI CARE IA VOTAT.

    Apreciază

    • Pagina este doar despre Firea. Poza s-a întâmplat să le includă și pe celelalte două.
      Din ce cunosc eu și mulți alții, Veo s-a consacrat drept Proasta României (colegii dumneaei), Rovana s-a făcut de râs la Bruxelles cu ocaua mică (și pe noi odată cu ea), Firea este campioană la cheltuit o sumă uriașă.
      Dacă dumneavoastră aveți o listă a marilor realizări, altele decât pomeni, vă rog să ne-o prezentați și nouă. Spațiul de comentarii vă stă la dispoziție. Vă rog să folosiți spațiul cu seriozitate.

      Apreciat de 1 persoană

  2. Au fost și vor rămâne niște doamne spre deosebire de ce are PNL nu suportă comparație. Așa cum sunt au făcut ceva pt țară..O să vedem acum ce se va întâmpla o să ne vândă toți la cât de handicapați sunt. O să vă pară rău că ați votat pe cine nu merită.

    Apreciază

Lasă un comentariu