Îs la fel

După înfrângerea grea din douăzeci nouășpe, constatând că există chiar premiza desființării dacă prezența la vot va fi suficientă, psd și acoliții au evitat cât s-a putut alegerile. S-au opus anticipatelor, au riscat viețile oamenilor combătând măsurile anti-covid, combătând masca cu care nu li se mai pot vedea fețele ștampilate. Totul pentru evitarea întâlnirii cu alegătorii sau, măcar diminuarea prezenței acestora.

Cum asta nu era suficient, au insistat pe măsuri populiste dar dezastruoase pentru țară.

Le trebuia însă și o lozincă cu priză. Ei, de vreo nouă luni, aceasta este „sunt la fel ca noi„. Adică, la fel de hoți. Cu mesajul subliminal, votați-ne pe noi, suntem hoți cinstiți, ne știți, dacă ăilalți or să fure și mai mult ne vor stârni invidia. Sigur că au omis ideea că prin natura și ADN-ul lor, prin selecția partidului, acoliții psd sunt cele mai lepre caractere. Acolo s-a adunat crema.

Dar folosesc prima oară lozinca toți suntem la fel? Nu. În anii ’90 când se căuta eliminarea secu din structurile societății, aceștia cântau la fel, încercând o grotească culpabilizare colectivă. Toți am turnat, toți am furat. Uitând că mulți au fost siliți pentru o coajă de pâine neagră. Dar zecile de mii de morți, familii distruse, atrocitățile? Le-am făcut noi toți?

De fapt nici securiștii de atunci nu au fost prea originali. Acum 2000 de ani, El a spus „cine n-a greșit să ridice primul piatra„. Fiindcă doar El este fără de păcat.

Ăștia despre care facem înscris îs doar niște lepre – Leprele Roșii.

Foto: comisarul.ro.

Lasă un comentariu