Majoritatea nocivă

Vă mai aduceți aminte de Ciordache, Altă Întrebare? S-a distins doar prin OUG13, cu alte câteva ocazii similare și printr-o obrăznicie fără margini.

Dar de ultimele zile ale Vasilicăi? Vă reamintesc cum Vasilica a împrăștiat toți banii care mai erau la dispoziția guvernului, n-a lăsat nimic în urmă, doar datorii.

Tot la fel, actuala majoritate nocivă, conștientă că din decembrie va avea cel mult jumătate din actualul număr de parlamentari, își plasează leprele, lepre de încredere, leprele lui dracnea, în posturi cheie. Dintr-un asemenea post, actualul stareț al CCR a blocat legea lustrației. Și nu e vorba de leprele școlite cu care se laudă că ar împrospăta sângele urât mirositor al partidului. Sunt chiar leprele lui dracnea, lipsite de orice școală, că de bun-simț nu poate fi vorba în familia psd. Mai înainte a fost Bădălău, acela care se pișa pe diaspora. Au fost și alții. Sinecuri, foarte bine plătite cu care răsplătesc devotamentul leprelor față de lepre, de unde își vor putea sluji în continuare Leprele Roșii.

De ce spun că este o majoritate nocivă? Păi, nu-mi aduc aminte de nimic pozitiv, în folosul țării pe care să-l fi produs de patru ani încoace. Economic, pe justiție, administrativ, în politica externă, în sănătate și actuala situație epidemică, au produs doar dezastre. Deși înlăturați, își doresc să mai facă asta.

Adăugăm CCR, Avocatul Poporului și avem un tort complet, cu moț și rahat, tort aniversar de patru ani.

De ce fac ei toate astea? Fiindcă pot, fiindcă noi i-am lăsat acum patru ani să poată.

Lasă un comentariu