Tot ce-i bun vine de la psd

La 32 de ani de la morții Timișoarei, un canal Tv, până nu demult cam anti-psd, a făcut o emisiune cu niște politruci psd și câțiva figuranți din alte partide. Un pesedist vocal și obraznic s-a exprimat exact ca în titlu, referindu-se la dat. A venit pesede ca să dea bani la pensii, la salarii, la alocații, la … Pe scurt, se dă.

Sigur, mesajul este adresat urmașilor acelora care se așezau la orice coadă în ’89, fiindcă se dă, nu contează ce. Sigur că nu primeau nechezolul moca, după cum nici acum nu este nimic moca, totul are un preț. Dar mintea lor este limitată la se dă. Sigur, și acum 32 de ani au pus botul la suta promisă de ceașcă.

M-ar bucura să nu se dea, să scadă cheltuielile cu salariile bugetarilor, să se dea afară o jumătate din bugetari, să duduie investițiile – autostrăzi, spitale, … Atunci, fără să se dea, ceea ce avem va valora mai mult. Toți, de la vlădică la opincă vor avea mai mult. Dar dacă se dă, va fi invers.

Oare cei care au murit atunci s-au gândit că peste 32 de ani, tot niște semidocți cu liceul pe la 40 de ani și o facultate despre care n-a auzit nimeni la 50 ne vor conduce – la vremuri noi, tot noi? S-au gândit că urmașii milițienilor de atunci, cei care au tras, vor face scandal pentru mărirea salariilor lor, oricum cele mai 32 de animari? S-au gândit că puii nomenclaturiștilor, activiștilor, securiștilor vor fi în continu32 de aniare la cârmă, își vor face de cap? S-au gândit oare că niște filoruși vor fi în parlament? S-au gândit că în sistemul de justiție nu se va fi schimbat mare lucru? S-au gândit oare că încă se va mai oferi suta aceea perversă?

Păcat.

Ca nu cumva să uitați cum s-a construit dictatura proletariatului, vă ofer niște citate:

  • Odată ajunși la putere, comuniștii trebuie să treacă drept monștri.“ (corespondența dintre Marx și Engels)
  • „Istoria este judecătorul, proletariatul este călăul.“ (Marx)
  • „Când ne va veni rândul, nu ne vom deghiza terorismul.“ (Marx)
  • „Noi purtăm război contra tuturor ideilor proeminente de religie, stat, țară, patriotism.“ (Marx)
  • „Comisariatul pentru justiție este «Comisariatul pentru exterminare socială».“ (Lenin)
  • „În această revoluție va trebui să-l trezim pe Diavol în sufletul oamenilor, să ațâțăm patimile cele mai josnice.“ (Bakunin)
  • „Spiritul de distrugere e asemenea celui de creație.“ (Bakunin)
  • „Cei care se opun comunismului trebuie lichidați. Nu e suficient să-i băgăm în pușcării, pentru că din pușcării mai pot să iasă. Trebuie împușcați.“ (Sartre)

Foto: piuituri.ro.

 

Lasă un comentariu