Referendumul privind ochelariștii

La ce slujește referendumul dedicat familiei?

  • Va completa oare legislația, care e oricum completă (în această privință)?
  • Vor dispărea homosexualii? Oricum nu pot fi scoși în afara legii și nici n-ar fi normal.
  • Vor fi mai puține divorțuri?
  • Vor fi mai multe căsătorii?
  • Se vor naște mai multi copii, vor fi mai puține avorturi?
  • Vor fi mai putini copii abandonați?

Eu cred că nimic din cele de mai sus nu va fi posibil. Și nici nu ne vom iubi mai mult. Dimpotrivă, referendumul este perceput de marea masa a populației ca un gest împotriva LGBT. Rezultatul lui va adânci falia, va intensifica resentimentele împotriva acestei minorități.

Într-o masă majoritar heterosexuală, needucată în general și needucată în privința toleranței, rezultatul este previzibil. Problema este doar cuantumul participării la vot. Pentru a nu fi un fiasco, pentru o largă covârșitoare participare, guvernanții l-au întins pe două zile dând o zi liberă, au renunțat la soft-ul de control al votului multiplu și fac o campanie deșănțată.

Pe baza blatului existent de multe zeci de ani între putere și biserică, preoții ortodocși și catolici îl promovează. Se induce ideea că participând la referendum iți arăți dragostea pentru Dumnezeu, pentru Iisus Hristos. Ba chiar, că astfel vom demonstra că țara noastră este cu adevărat Gradina Maicii Domnului, catolicii spun că astfel apărăm Sfânta Familie.

Mai adaug o întrebare la cele de mai înainte:

  • Un referendum î-L poate influența în vreun fel? Noi avem doar obligația și dreptul de a crede și n-ar prea trebui să ne batem cu pumnii în piept pentru asta, ar trebui s-o facem cu umilință.

S-a ajuns cu blasfemia până acolo încât s-a ținut o ședință de guvern sau PSD (habar n-am) în naosul unei biserici. Și am un dezgust profund pentru cei care au permis-o – participanții n-au nici un Dumnezeu.

Domnul nu e sigur interesat de vreun referendum și oricum voința Lui nu se supune votului. El citește mintea fiecăruia. Orice am vota (și absența la vot are o semnificație), nu contează – nici pentru EL, nici pentru noi. Doar pentru EI. Dumnezeu nu supune nimic unui referendum. Pentru a le evalua sentimentele familiste și credința, uitați-vă la amantele lor, la numărul nevestelor, la schimbările de confesiune – care toate arată cât de ipocriți sunt. Și, credeți-mă, n-am nimic cu amantele, sunt sănătate curată.

Și așa am ajuns la adevăratul scop. Satisfacerea refulărilor unei mase ignorante, un exercițiu de îmbunătățire a imaginii PSD, a lui Dragnea și o ocazie de a mai dosi niște bănuți. Oare, de ce nu s-a economisit suprapunând referendumul cu europarlamentarele?

Vă mai aduceți aminte mesajele bine țintite gen „nu ne vindem țara„, „n-a mâncat salam cu soia„? Cam la fel e gogorița cu „ne iau copiii și-i dau homosexualilor„.

Anticipez cum Livache își va proclama victoria la referendum cu mare patriotism, apărător al Grădinii Maicii Domnului. Mă gândesc că cei care nu vor fi de acord cu el vor fi homosexuali.

Cât de respectat este rezultatul unui referendum ne-a fost deja arătat de guvernanții care n-au redus parlamentarii. De altfel, dacă nu convine tema, declanșarea unui referendum are mari dificultăți – penali în funcții publice.

Cu atâtea probleme grave, existențiale în Românica, creăm o mare dispută pentru o cauză minoră.

Nu pot încheia fără o propunere constructivă: UN REFERENDUM PRIVIND OCHELARIȘTII.

41PRmuMcewL

2 comentarii la „Referendumul privind ochelariștii

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Un bărbat și o muiere | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu