Nițică bârfă

Gura lumii e slobodă și nu poate fi oprită. Dom-le, viața bate filmul. Să vă povestesc.

O cucoană pe la 50 de ani, nu prea slăbuță, nici prea atractivă, de fapt, slabă n-a fost toată viața ei, cu un bărbat slab și iubitor care făcea totul pentru ea, este personajul principal. Nu prea are școală, doar în ultimii ani avusese o slujbă minoră, soțul își alungase fratele și se certase cu mama lui din cauza ei, a soției. Soțul avea două slujbe și mai lucra în plus, totuși era veșnic cu datorii.

Cu câteva luni în urmă, soțul i-a plătit cu ceva mii de lei un nutriționist pentru a o ajuta să slăbească. Cei doi au doi copii mari.

Dar iată că soția „cunoaște” pe facebook un nene de cu totul altă religie, care întâmplator știe românește. Facebook-ul ăsta face miracole. Deși nu-i dovedit, se pare că messenger-ul poate transmite și feromoni. Așa se face că, tomnateca doamnă, după un schimb intens de interneto-feromoni, ia decizia cea mare și, într-o dimineață, în loc să se ducă la serviciu, lasă totul baltă și, fără bagaj, fără să cunoască vreo limbă străină, pleacă în vestul Europei să-și pună în practică visele.

O să mă întrebați – bine dom-le, dar ce legătură are cu politica? Are, totul are un substrat politic, iar ăsta este un exemplu concret. Nu vă amăgiți că fac aluzie la o altă cocoană plecată în America, tot fără a cunoaște vreo limbă străină, nu.

Dar dacă ceașcă nu se lăsa împușcat, mai mirosea această doamnă facebook-ul? Mai avea ea mobil cu internet? Mai putea ea să plece așa tam-nesam unde vrea ea prin Europa? Păi, n-o împușcau vajnicii grăniceri? Eu cred că și cu silueta ar fi stat mult mai bine dacă respecta regimul lui ceașcă – o zi  copite de porc, peste două zile gheare de găină, totul asezonat cu nechezol.

Iată o nouă victimă a lui Ilici. Ar trebui trecută în actul de acuzare.

 

 

Foto adevarul.ro.

Un comentariu la „Nițică bârfă

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s